Nivea : Hairmilk-Collectie voor elk Haartype


Nivea verzorgt al zo lang onze huid en haar. Met deze blog ben ik enorm enthousiast jullie iets nieuws te delen van Nivea. Nivea lanceert een nieuwe en complete collectie haarverzorging op maat. De producten zijn aangepast aan ieders haarstructuur, en herstellen en voeden het haar zonder te verzwaren. Een revolutionaire collectie voor droog en beschadigd haar.
Het is een feit dat meer dan 1 op 3 vrouwen droog of beschadigd haar te hebben. Koude, stress, haarkleuringen, wekelijkse brushings… ze doen het haar niet altijd eer aan en zorgen voor een droge en zelfs beschadigde haardos. Toch heeft niet iedereen dezelfde haardikte: elke haarstructuur vraagt dus een aangepaste verzorging! Kijk naar mijn haar, ik heb zowel weinig haar als erg fijn haar die snel vettig en sluik word.

Nivea Hairmilk lanceert nu een gamma herstellende verzorgingsproducten voor elk van de 3 haarstructuren wanneer ze beschadigd zijn: fijn, normaal en dik haar. De collectie omvat per haartype een shampoo, conditioner en verzorgende wonderspray, voor zacht en soepel haar dat opnieuw straalt.

VROUWEN EN HUN HAAR:

TOP 3 eigenschappen gezocht in een shampoo:
1. Verzorging
2. Zachtheid
3. Herstel 4

TOP 3 eigenschappen gezocht in een conditioner:

1. Verzorging
2. Ontklitting
3. HerstelDe nieuwe Nivea Hairmilk collectie met een passende verzorging bevat een:
-  Hairmilk Herstellende Shampoos voor fijn, normaal en dik haar
-  Hairmilk Herstellende Conditioners voor fijn, normaal en dik haar
Dankzij de knowhow van verzorgingsexpert Nivea, herstellen en verzorgen de formules van de Nivea Hairmilk collectie het haar intens door een combinatie van twee krachtige ingrediënten: Melkproteïnen en Eucerit. De natuurlijke Melkproteïnen versterken het haar van binnenuit voor een sterke en vitale haardos.

Ikzelf heb via een perspakket de Nivea Hairmilk Herstellende Shampoo, Herstellende Conditioner en Verzorgende Wonderspray ontvangen voor normaal haar die droog en beschadigd is. Ik heb deze nu ongeveer bijna 2 weken getest (en nog steeds zijn de verpakkingen nog vrij vol, dus kan er een tijdje mee , supergoed) en ik ben echt te spreken van de producten.
Kijk hieronder mee wat de producten nu eigenlijk doet aan je haar.


De Nivea Hairmilk Herstellende Shampoo voor de normale haarstructuur is gemaakt om je haarverzorging met merkproteïnen te herstellen en te versterken zonder ze te verzwaren. Je haar word het zacht, soepel en veerkrachtig van. Zorg dat je het na gebruik grondig uitspoelt zoals elk shampoo.
Deze shampoo is beschikbaar voor : Fijn haar (250ml), Normaal haar (250ml), en Dik haar (250ml).
Hij is te koop voor de prijs van : € 3,39.
Je zult deze in je dichtstbijzijnde winkel vinden vanaf Juli 2017.


Nivea Hairmilk Herstellende Conditioner voor de normale haarstructuur is gemaakt voor de verzorging met melkproteïnen om normaal haar te herstellen en te versterken zonder ze te verzwaren. Na gebruik is je haar makkelijk doorkambaar, let wel op dat je deze goed uitspoelt onder de douche.
Deze conditioner is beschikbaar voor :Fijn haar (250ml), Normaal haar (250ml) en Dik haar (250ml).
Hij is te koop voor de prijs van : € 3,39.
Je vind deze conditioner in je dichtstbijzijnde winkel vanaf Juli 2017.


De Nivea Hairmilk Verzorgende Wondersprays kunnen gebruikt worden op zowel vochtig (na het gebruik van shampoo en conditioner) als droog haar. Het perfecte product om je lokken een boost te geven, op elk moment.
De Wonderspray is beschikbaar voor : Fijn haar (200ml) en Normaal haar (200ml).
Hij is te koop voor de prijs van : € 5,49.

Mijn haar is,  sinds ik deze producten gebruikt erg gezonder geworden, en dan vooral aan mn puntjes. De shampoo en conditioner zorgde dat de haarschubben wel dicht lijken te gaan. M'n haar voelt ook sterker aan wat voor mij een mist is. De wonderspray vind ik geweldig omdat deze veel volume geeft als ik m'n haren los, gestijld of  gekruld, draag. Ik heb wel het gevoel dat je niet te veel op je haar moet aanbrengen  want dit kan je haar sneller vettiger maken.

Een leuk weetje, hoewel verzorgingen niet zo vaak aangebracht worden als een shampoo of conditioner, gebruikt 68% van de vrouwen een haarverzorging.
Ben jij in-to haarverzorging ? Laat het me hieronder weten.


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts