NIEUW Nivea : Oils In Lotion

Nivea is zonder twijfel de nummer 1 in lichaamsverzorging. Ik ben enorm enthousiast om jullie de lancering van de Nivea Body Oil in Lotion collectie voor te stellen! Het is een innoverende formule die de intense verzorging van een olie combineert met de delicate textuur van een hydraterende bodymilk. Aangezien iedereen andere voorkeuren en wensen heeft, omvat het gamma drie bodymilks met elk een sensueel en hedendaags parfum. Voor een voelbaar zachtere huid en een uniek verwenmoment. Het intense plezier van een olie in een melk textuur. Oliën zijn hot. Niet verwonderlijk, want ze verwennen ons met een zachte verzorging en een subtiel parfum.

De laboratoria Nivea hebben een nieuwe, innovatieve formule op punt gesteld waarbij de verzorging en het plezier van een olie geïntegreerd worden in een bodylotion met melk textuur. Het resultaat: een snellere absorptie door de huid, zonder een vettig laagje na te laten. Voor de drie herstellende en hydraterende Nivea Body Oil in Lotion body milks selecteerde Nivea natuurlijke ingrediënten en heerlijke oliën, om ze toe te voegen aan een unieke lotion. Ze hydrateren de huid gedurende 24u, voor een onweerstaanbaar zacht en soepel huidgevoel, de hele dag lang.


DE NIEUWE PRODUCTEN


Nivea Body Oil in Lotion Cherry Blossom & Jojoba Oil: een cocktail van rood fruit, bergamot en amandelbloesem, en delicate geuren van kersenbloesems en iris. Dit alles met een houtachtige en sensuele toets. Dit heerlijk zacht parfum vormt de perfecte basis voor de kalmerende en versoepelende eigenschappen van Jojoba.

Te koop voor de prijs van: €6,59 voor 400 ml


Nivea Body Oil in Lotion Rose & Argan Oil: het parfum van roos, dé flower queen bij uitstek, sluit perfect aan bij toetsen van amber, mandarijn en musk. Bergamot en meiklokjes zorgen voor een poederige noot, met een basis van ylang ylang en sandelhout. Een bloemenparfum dat mooi past bij de verzorgende eigenschappen van Arganolie.

Te koop voor de prijs van : €6,59 voor 400 ml


Nivea Body Oil in Lotion Cacao & Macadamia Oil: cacao, caramel, amandel… Zwoele geuren die perfect combineren met toetsen van rozen, lelie, orchidee en heliotroop, en de parfums van sandelhout musk. Een op en top vrouwelijk verwen geurtje dat ideaal combineert met de beschermende eigenschappen van Macadamia Olie.

Te koop voor de prijs van : €6,59 voor 400 ml


We blijven nog even in de sensoriële sfeer van parfums , er is ook een nieuwe douche gamma, genaamd  Nivea Shower Creme & Oil Pearls. Ze omvatten drie parfums die alle zintuigen aanspreken. De drie doucheverzorgingen met verleidelijke crèmetextuur bevatten verzorgende ingrediënten die de huid verwennen, voor een luxueus gevoel. De formule werd verrijkt met Arganolie voor een hydratatie in alle zachtheid, en bevat Parels van natuurlijke Zonnebloemolie, rijk aan de gekende antioxidant Vitamine E. 
Geniet van een intens verzorgend en ontspannend douchemoment, waarbij je even alles kan vergeten…En kies het parfum dat het beste bij je past: Lotus, Kersenbloesem of het kruidige Ylang Ylang.NIVEA Shower Creme & Oil Pearls Cherry Blossom, Ylang Ylang & Lotus - Te koop voor de prijs van : €3,49 voor 250 ml

Deze producten kun je vinden in je dichtstbijzijnde supermarkt of drogisterij . 


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin