Labello : Limited Original Editon

Labello ... wie is hier nu niet mee opgegroeid. Ik word altijd warm vanbinnen als ik Labello aanbreng op mijn lippen. Vandaag heb ik een blog voor jullie over de Labello Original Limited Edition. Wil je graag iemand een leuke boodschap sturen? Dat kan je voortaan doen met de Labello Original Limited Edition: drie verschillende boodschappen prijken voortaan op jouw favoriete Labello in een trendy verpakking. Een Labello Original die past bij elke mood, voor zachte en 100% gehydrateerde lippen. 

De Labello Original Limited Edition laat je lippen dagelijks stralen. De verzorgende balsem verzacht droge en gebarsten lippen en voedt ze diepgaand. Maar bovenal kan je met dit nieuwe collector’s item een leuke, persoonlijke boodschap overbrengen: ‘I Love You’, ‘Smile’ of ‘Thank You’!Labello is verrijkt met Karitéboter voor soepele en zachte lippen, en Panthenol voor een intense hydratatie. Resultaat: perfect gehydrateerde en mooie lippen, 12 uur lang!

De N° 1 in lipverzorging blijft hot en trendy! Voor elk seizoen is er nu een Labello die perfect bij jou en je wensen past… Ontdek vanaf april 2017 de Labello Strawberry Shine: een heerlijk fruitig parfum en een optimale verzorging! En vergeet in tussentijd zeker en vast niet je lippenbalsem boven te halen: ‘I love You’, ‘Smile’ of ‘Thank You’!

Vind meer info over deze prachtige unieke limited edition op Nivea haar website : Nivea .


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts