The Body Shop : Favoriete Maskers


Je huid heeft dagelijks enorm veel te verduren. Stress, tekort aan slaap, luchtvervuiling, ... Het is de bedoeling dat we ons huidje af en toe mogen verwennen. Cremepjes, maskertjes, of dergelijke kan wonderen doen. Lees hieronder mee naar de favoriete maskertjes van The Body Shop die gemaakt zijn voor je huid.

ETHIOPIAN HONEY DEEP NOURISHING MASK


Honing is niet alleen zeer weldadig, het is ook een superfood. Het is rijk aan antioxidanten en van nature antibacterieel. Het werkt ook vochtinbrengend,  doordat het de capaciteit heeft om vocht aan te trekken, daar waar het nodig is om de huid te verzachten en intensief te hydrateren.- Jennifer Hirsch, Beauty Botanist voor The Body Shop.

Deze zalige masker met vloeibare honing is geïnspireerd door Afrikaanse geneeskrachtige en verzachtende rituelen en is een mix van de beste natuurlijk ingredrienen om de huid te herstellen en hydrateren.

PRIJS : 75ML - €20


CHINESE GINSENG & RICE CLARIFYING AND POLISHING MASKRijst is een belangrijk voedingsmiddel voor bijna de halve wereldbevolking en het is dan ook geen verrassing dat het daarnaast een belangrijk bestanddeel vormt voor enkele van de oudste schoonheidsrituelen. Uit onderzoek is gebleken dat rijst extract verzachtende eigenschappen bezit die een geïrriteerde huid kunnen helpen kalmeren. In Azië gebruiken vrouwen traditioneel rijst om hun huid te hydrateren en verhelderen.- Jennifer Hirsch, Beauty Botanist voor The Body Shop.

Deze romige masker met scrubdeeltjes is geïnspireerd door Chinese tradities en bevat zowel natuurlijke ingrediënten uit Noordoost-Azië als Zuid-Amerika om de huid te verhelderen.

PRIJS : 75ML - €20Lees meer over de bovenstaande producten of andere op de website van The Body Shop:  http://www.thebodyshop.be/nl/index.aspx of bezoek 1 van hun filialen.
Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin