Plic - Voor man ... tot vrouw


Bye bye winter, hallo lente! Een nieuw seizoen vraagt om een grondige schoonmaak, ook bij de mannen. Die haartjes die je in de koude periode warm hielden, moeten er nu af! :-)
Dat weten ze bij PLIC maar al te goed. Dit trendy beauty-accessoire-merk ontwikkelde een ruim aanbod aan verzorgingsaccessoires voor het mannelijk schoon (en stiekem ook voor de ladies onder ons).

Move over saaie accessoires! De schoonheidsaccessoires van PLIC zijn hip, handig en voorzien van een mannelijk kleurtje. De antraciete accessoires zitten in een herbruikbaar zip-zakje met op de achterzijde telkens professionele gebruikstips. Ook aan kwaliteit geen gebrek. Ieder product is vervaardigd uit roestvrij staal en voelt ook nog eens ultrazacht aan. En Oh ja, je vriendin kan deze leuke accessoires ook gebruiken. Because sharing is caring!

Nagelknipper manicure: 5,49 euro


Nagelknipper pedicure: 5,99 euro


Neushaarschaartje met ronde punt: 9,99 euro

Epileerpincet met schuine punt: 5,49 euro


PLIC is een gloednieuw merk dat bestaat uit tal van kleurrijke verzorgingsaccessoires. Een koraalroze pincet, een anijsgroene nagelknipper, een turquoiseblauw nagelvijltje, … Voor alles is er een kleurtje! De hippe displays van dit funky merk zullen ongetwijfeld je aandacht trekken. De uitgebreide collectie van PLIC bestaat uit epileerpincetten, nagelknippers, glasvijlen en nagelschaartjes. Stuk voor stuk zijn deze producten zeer gebruiksvriendelijk. 
Zo vind je een gebruiksaanwijzing op de achterzijde van de verpakking en kan je ieder accessoire bewaren in een handige etui met herbruikbare sluiting. Alle producten van PLIC zijn gefabriceerd uit roestvrij staal waardoor ze tegen een stootje kunnen in een vochtige omgeving zoals de badkamer. Daarnaast zorgt de zachte bovenlaag voor een betere grip op het product. 


De kwaliteitsvolle en betaalbare accessoires zijn exclusief verkrijgbaar bij de apotheker.Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin