NYX : Nieuwe Winkel vanaf 13 April


Yeaaaaah! Het is zover, de 6de filiaal van NYX-cosmetics gaat vanaf 13 April open in Luik . 

'We hebben jullie oproep klaar en duidelijk ontvangen en gingen er graag op in! Afspraak 13 april @ Vinâve d’Île 40, 4000 Luik, voor de opening van onze nieuwe winkel.
Meer verrassingen zijn in aantocht!'

Wat was ik blij toen ik deze bericht las. In minder dan 20 jaar is NYX Professional Makeup een echte must have geworden onder beauty lovers en make-up artists. Zijn succes? Meer dan 2.000 producten die professionele kwaliteit met miniprijzen combineren.
NYX Professional Makeup is in Los Angeles ontstaan in 1999. Sinds hun lancering zijn de make-upproducten van het merk wereldwijd befaamd om hun professionele kwaliteit en toegankelijke prijzen.
Het merk is een ware must-have voor beauty lovers en professionele make-up artists, en biedt zowel klassieke als trendy kleuren, zowel sterk gepigmenteerde en innoverende formules als zachte en comfortabele texturen.De collectie is zeer betaalbaar, kleurrijk en steeds on point. Ga zeker en vast op 13 April richting luik als je graag bij de officiële opening wilt zijn van hun 6de winkel in ons klein belgenlandje. 

Je kunt altijd op de voet  volgen wat NYX online plaatst en wat hun volgende stappen zijn door hun te volgen op hun Social Media : 

Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts