Nivea : 2 in 1 Douche Beauty Glow

Het is enkele dagen geleden dat ik een artikeltje geplaatst heb over de Nivea Bronze Effect waar ik helemaal op het einde kort over deze product van Nivea verteld heb. Je vind de link van m'n vorige artikel hier : Nivea Bronze Effect . Vandaag ga ik er uitgebreid over hebben, ben je er klaar voor?

Elke dag is het een race tegen de klok. We kunnen er gewoon niet omheen, de tijd vliegt voorbij, dus we moeten snel zijn in alles, ook in schoonheid. Een schoonheidsproduct dat én super praktisch is én tal van voordelen heeft, is dan ook een absolute must. Het is gewoon belangrijk, maar dit moet sneller. De huid scrubben en hydrateren in één enkele stap is voortaan mogelijk met de 2 in 1 NIVEA Body Lotion onder de douche Beauty Glow. Voortaan straalt je huid in een mum van tijd!

Met de 2 in 1 werking van de nieuwe Nivea Body Lotion onder de douche Beauty Glow wordt je huid optimaal en supersnel verwend! Een innoverend product dat Argan Olie met Exfoliërende Parels combineert, voor een peeling en verzorging die je huid een echte glow geven. De zachte peeling helpt dode huidcellen te verwijderen, zonder de huid te irriteren, en stimuleert zo de celvernieuwing. Door
haar voedende en beschermende werking, versterkt het product eveneens de vochtbarrière van de huid waardoor deze haar zachte en jeugdige uitstraling behoudt.Het principe is eenvoudig: breng na het reinigen de lotion licht masserend aan op de vochtige huid, en spoel nadien af. Dankzij de unieke hydrodispersie-technologie, aanwezig in het volledige Onder de douche gamma van Nivea, wordt de huid zorgvuldig gescrubd en diepgaand gehydrateerd in slechts enkele seconden. Resultaat: 24-uur lang een gehydrateerde huid die er zacht, glad, en stralend uitziet. Een express verwenmomentje voor jezelf en je huid, met langdurig resultaat!
Nivea Body Lotion Onder de douche Beauty Glow kan dagelijks gebruikt worden. De ultramilde peeling maakt de huid zacht en laat ze ademen. De Nivea Body Lotion Onder de douche Beauty Glow heeft een bloemengeur op basis van citrus, rozenblaadjes, witte bloemen en sandelhout. Een heerlijk parfum voor een stralende huid...

Nivea Body Lotion Onder de douche Beauty Glow : Prijs: €5,59 voor 250 ml
Hij is te koop in je dichtstbijzijnde supermarkt of drogisterij.Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin