Nieuw - Rituals : Body Cream Met NavullingIk vind het altijd heerlijk als grote beautymerken zich niet alleen verdiepen en schoonheid, maar ook in onze prachtige planeet. Lees hieronder mee hoe Rituals dit aanpakt met de nieuwe Body Creams in een navulling. Hier gaan we...

Maak kennis met onze Body Cream in zijn nieuwe navulverpakking. De nieuwe navulverpakking is een verstandige keuze voor het milieu. Door ze te gebruiken, verminder jij je ecologische voetafdruk en zorgt het voor minder afval , zo dragen we meer zorg voor de aarde. Als je een jaar lang de navulverpakking gebruikt in plaats van een gewone verpakking, spaar je 70 percent CO2 en 65 percent energie uit. Bovendien wordt er ook 45 percent minder water verbruikt.
Om die reden zijn The Ritual of Laughing Buddha, The Ritual of Hammam en The Ritual of Dao Body Creams voortaan in een navulverpakking verkrijgbaar. Onze nieuwe navulverpakking is niet alleen een verstandige keuze voor het milieu, maar ook voor je budget: zij bevat immers 220 ml body cream - 10 percent meer dan gewoonlijk, voor een lagere prijs.

Combineert de zachte geur van Witte Lotus met de huidverzorgende kwaliteiten van, in de traditionele Chinese Geneeskunst gebruikte, Yi Yi Ren. De rijke, romige crème voedt de huid en geeft een zijdezacht gevoel. 
Hoe gebruik je het? Breng dagelijks de rijke crème aan op de huid en masseer het gehele lichaam er goed mee in. 

Ervaar de revitaliserende eigenschappen van Eucalyptus en Rozemarijn, in een hydraterende bodylotion die je huid heerlijk soepel maakt. Verfrissende, hydraterende body lotion, wordt gemakkelijk opgenomen door de huid. De body lotion hydrateert en voedt de huid effectief. Combineert de aromatische en revitaliserende eigenschappen van Verfrissende Eucalyptus en Rozemarijn. Voor een soepele, gehydrateerde huid.
Hoe gebruik je het? Masseer het dagelijks in op je huid, hij trekt snel in voor een goede hydratatie.

Maak kennis met de rijke, romige bodycrème en helpt de huid verstevigen.  De unieke samenstelling bevat anti-oxidanten, vitamine E en het verstevigende ingrediënt Centella Asiatica. De natuurlijke ingrediënten Zoete Sinaasappel & Ceder zorgen voor een heerlijk, warme geur.
Hoe gebruik je het? Masseer je hele lichaam in met deze rijke crème.De Body Creamin luxepot kost €17,50,navulling kost €15,50. 

The Ritual of Laughing Buddha Body Cream en The Ritual of Dao Body Cream zijn verkrijgbaar vanaf april 2017 en The Ritual of Hammam Body Cream vanaf juni 2017 in Rituals Cosmetics winkels, geselecteerde warenhuisafdelingen en via RITUALS.com.Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin