NIEUW L'Occitane - Terre De Lumière


Met elk nieuw hoofdstuk komt een nieuw begin. Deze keer ging L'Occitane terug naar de ware bron van de schoonheid van de Provence. We wilden de kracht vinden die planten tot leven wekt, de planten die onze waardevolle ingrediënten opleveren. Elk spoor dat we volgen, leidde naar het licht... Iets in dit licht bleef L'Occitane intrigeren. Het leek te verschuiven, de kleuren pulseerden en golfden. Betoverend en vliedend heeft L'Occitane het Gouden Uur in een ongeëvenaarde geur gevangen.
Terre de Lumière is geboren!

Drie befaamde parfumeurs stelden de geur samen:
Calice Becker, Shyamala Maisondieu en Nadège Le Garlantezec, een uitzonderlijk trio, gefascineerd door de Provence en de magische inspiratie van het Gouden Uur. Een nieuwe geurfamilie voor L’Occitane.
“Om de perfecte vorm te vinden, besloten we ons te concentreren op de luxe van eenvoud zoals de
Provence die belichaamt. De fles is iconisch en elegant. De dop vertegenwoordigt een steentje dat wordt opgeraapt in een lavendelveld bij zonsondergang. Het heeft iets heel zintuiglijks”
Olivier Baussan, oprichter van L’Occitane.


TERRE DE LUMIERE

Een dop die lijkt te glinsteren van het licht, alsof de smeulende kleuren van de lucht erin zijn gevangen... De fles heeft een ronde, sensuele vorm. Alsof de fles is volgelopen met het pure licht van de Provence, de zonnestralen heeft geabsorbeerd. De fles is ontworpen om de kracht van de Provence te weerspiegelen. Eenvoudig elegant en iconisch weerspiegelt de fles de levendige, gouden tinten van dit landschap met zijn unieke licht.

50 ml - 65, 00 €
90 ml - 89,00 €
Beautifying Body Lotion

De licht iriserende textuur van deze geurende, vochtinbrengende bodylotion lijkt vol verrukkelijk, glinsterend licht te zitten. De zachte maar doeltreffende formule hult de huid in zachtheid en laat een heerlijke, serene geur achter.

250 ml - 24,00 €


Gentle Shower Gel

Deze douchegel geeft een gevoel van frisheid wanneer u de contrasterende noten van Terre de Lumière inademt. De geur blijft heerlijk op de huid hangen als een wolk van sensuele, geurige zachtheid. Verrijkt met lavendelhoning uit de Provence laat deze lichte, zijdeachtige formule een delicate, verrukkelijke geur op de huid achter.

250 ml -15,50 €

Radiant Balm

De huid neemt het licht op en geniet intens van een zintuiglijk moment. De textuur is vochtinbrengend en doet denken aan de lichtgevende lichtschakeringen van het Gouden Uur. De huid wordt zacht; de unieke en verslavende geurnoten van Terre de Lumière vullen de lucht.

30 ml - 8,00 €


Voor meer info, check L'Occitane officiele website :  www.loccitane.com voor deze of andere producten.
Beschikbaar in de winkels vanaf 19 april 2017.


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin