NEW L'Occitane - Néroli & Orchidée


De orchidee verklaart speelse neroli haar onvoorwaardelijke liefde met een tijdloze geursignatuur vervlochten met vrouwelijke akkoorden. Deze ontmoeting tussen bloemige en fruitige akkoorden, deze samenkomst van twee prachtige ingrediënten, vormt het hart van een lijn die naar de twee bloemen is vernoemd.

'Elkaar rakend, sensueel, vol passie en delicaat laten twee bloemen langzaam hun blaadjes vallen alsof ze willen genieten van het moment. Dan omhelzen ze elkaar in een vlucht van bloemige en fruitige noten die in de lucht blijven hangen, betoverend en eigentijds. Ze zijn zowel teder als sensueel en belichamen de meest exquise facetten van vrouwelijkheid, variërend tussen de een en de ander. Ondanks het sterke contrast zijn ze in perfecte harmonie, een fles inspirerend die deze nieuwe intensiteit weerspiegelt.'


Rond de hals van de fles staat een poederroze strik voor het samenkomen van de twee prachtige ingrediënten. Op het nieuwe ontwerp van de doos wordt de naam van de geur door goud omlijst.

FAMILIE : Fruitig bloemig
ONTWORPEN VOOR : Vrouwen, zonder twijfel
VOORNAAMSTE BESTANDDELEN : Essence van Neroli uit het Middellandse Zeegebied, Enfleurage van sinaasappelbloesem uit de Provence,Infusie van orchideeën uit Madagascar
TOPNOTEN : Sinaasappel, mandarijn
HARTNOTEN : Neroli, perzik, vijgenboommelk
BASISNOTEN : Orchidee, muskus, iris

Néroli & Orchidée 75 ml €60,-

SHOWER GEL : 245 ml
Regendruppels uit de tropen mengen zich met de dauw die op sinaasappelbloesem ligt... Geniet van dit heerlijke moment terwijl het warme water je huid streelt, geurend naar een delicaat fruitig bloemig akkoord.

The Shower Gel 245 ml €14,50


BODY MILK : 245 ml

Dankzij sheabutter wordt de huid verrukkelijk gevoed, gehydrateerd en verwend. Deze bodymilk smelt in de huid en omhult haar met de delicate, voluptueuze noten van Néroli & Orchidée.

The Body Milk 245 ml €23,-


Deze lijn is beschikbaar vanaf april 2017. Kijk voor meer info op hun officiële website:  http://be.loccitane.com/


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin