NEW The Body Shop : White Musk L'Eau


Ik had al een verslaving van de The Body Shop 'Black Musk' Eau De Toilette die ik ooit gekocht had, maar nu is er iets helemaal nieuw, en hier ben ik zo enthousiast over!! Lees je mee?

Vond je het originele parfum al lekker, dan is onze nieuwe White Musk L’Eau jouw nieuwe vegan verslaving. De delicate sensualiteit van onze originele musk is ondergedompeld in een lenteachtige frisheid. De White Musk L’Eau is gezoet met tonen van peer voor een heerlijke, fruitige laag die moeiteloos past bij de iconische bloemige mix van lelie, jasmijn en rozen-essentie.
Oprichtster, Anita Roddick, zette niet alleen een succesvolle campagne tegen dierproeven op, maar creëerde ook een geheel nieuwe denkwijze over geur. Om echte musk te verkrijgen worden rendieren op wrede wijze behandeld, in 1981 lanceerde The Body Shop echter haar White Musk geur, wat een van de eerste geuren met ethisch verkregen vegan musk was.


WHITE MUSK

Onze iconisch White Musk® L’Eau is een gedurfde en vrouwelijke uiting van sensualiteit. Een bloemig boeket, waarvan onze one-of-a-kind musk en sensuele tonen de perfecte harmonie vormen zodra de geur je huid raakt. Frisse citrus-geuren, koriander en moederhars combineren perfect met een luxueus vleugje iris, lelie en jasmijn. Geheel vegan en cruelty-free.

“White Musk is als een tweede huid die je zintuigen doet verwonderen. Het frisse en sensuele boeket en onze delicate musk vormen samen een klassieke, uitgebalanceerde geur.” Dominique Ropion - Parfumeur.
WHITE MUSK® L’EAU GIFT SET

De frisse nieuwe White Musk eau de toilette 100ml en body lotion vormen samen een extra speciaal cadeau. 
Te koop voor de prijs van : €60.


WHITE MUSK® DELUXE GIFT SET


Bevat de White Musk eau de toilette 100ml, shower gel en body lotion voor een all-in-one geursensatie. 
Te koop voor de prijs van : €65.

De White Musk L’Eau is verkrijgbaar vanaf 2 mei 2017 in alle filialen van The Body Shop. De 100% vegan, cruelty-free Eau de Toilette!


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin