Lancome : Vrouwendag 😍Je vrouw, je liefje, je moeder mag je altijd in de watten leggen. Het is vandaag namelijk vrouwendag dus daarom dat ik alle vrouwen een dikke kus en applausje geef en deze blog. Verwen jezelf of wordt verwend met de leuke en lekkerste producten van Lancôme.
Kijk hieronder welke producten in de top 3 zitten bij Lancome zelf en waar je zeker en vast nooit mee mis koopt.

Deze info komt van Lancôme zelf ... Check in hun website voor meer info : http://www.lancome.be/
ADVANCED GÉNIFIQUE SERUM
Herstel en activeer de jeugdigheid van uw huid met Advanced Génifique, het jeugdigheidactiverend serum van Lancôme. Het legendarische jeugdigheidactiverende serum, dat geïnspireerd is op een revolutionaire ontdekking in de genwetenschap, ontcijfert de geheime code voor een jeugdige huid door zijn zichtbare en voelbare effect op 10 meetbare klinische kenmerken die bepalend zijn voor een jong uitziende huid. Een zichtbaar verjongde huid en een huid die jonger aanvoelt, in slechts 7 dagen. Start uw dagelijkse schoonheidsritueel met Advanced Génifique en ervaar een zichtbaar en voelbaar jongere huid.

Inhoud: 50ML
Prijs: € 92,50

L'ABSOLU ROUGE LIPPENSTIFT CREAM

Lippenstift - glanzend, creamy of mat. Bevestig uw vrouwelijkheid met l'Absolu Rouge , bij uitstek het symbool van de eeuwige vrouwelijkheid. Geformuleerd op basis van Pro-Xylane, maakt deze lippenstift uw lippen voller en heeft het een verzachtend effect. L'Absolu Rouge is verkrijgbaar in 39 tinten. Het bevat SPF 12. Dankzij haar 8 uren vochtinbrenging, is dit de ideale lippenstift om de lippen te hertekenen en een mooie look te creëren.

Prijs: € 31,50

LA VIE EST BELLE EAU DE PARFUM
Dit is mijn persoonlijke favoriet. Die mijn blogs al een tijdje leest weet dat ik deze parfum thuis ook heb, en elke keer ik deze draag voel ik me op en top vrouw en sexy! Perfect voor wie op zoek is naar een lichte elegante geur. De formule bestaat voor 50% uit natuurlijke ingrediënten en de geur is zo eenvoudig mogelijk gehouden. Steringrediënt: De Florence iris Pallida, één van de zeldzaamste ingrediënten in de parfumwereld.

Inhoud: 30ML
Prijs: € 53,90

Kijk zeker en vast bij je dichtstbijzijnde parfumerie of website als je meer info wilt over deze of andere producten.
Volg hun ook op


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin