Beauty Kitchen : Winaar Beauty Astir Award 2017


Op 9 Maart is de 32ste keer op rij de Beauty Astir Award uitreiking gehouden. Professionele beautyjournalisten hebben zich de afgelopen maanden gebogen over de beste cosmetica-introducties van het afgelopen jaar. De 200 inzendingen werden ingedeeld in zestien categorieën. Voor de uitreiking werd gekeken naar de belofte van het merk, de gebruiksvriendelijkheid, de prijs/kwaliteit verhouding van de producten en of het product innovatief is. Uit handen van presentatrice en model Anouk Smulders ontving Beauty Kitchen de “Oscar van de beauty” binnen de categorie nieuwkomer van het jaar. 

Uit handen van presentatrice en model Anouk Smulders ontving Beauty Kitchen de “Oscar van de beauty” binnen de categorie nieuwkomer van het jaar. De volgende punten waren voor de jury doorslaggevend:

Beauty Kitchen is een superleuk merk, vernieuwend, met mooie verpakkingen en DIY producten.
Leuk als cadeau maar ook voor eigen gebruik.
De verpakkingen hebben een mooie vintage feel look en nodigen uit direct te proberen.
De fijne, inspirerende producten op natuurlijke basis zijn erg toegankelijk met een geweldige huid als resultaat. Het onlangs in Nederland geïntroduceerde beautymerk is ontzettend trots op de Beauty Astir Award en belooft het aankomende jaar met veel nieuwe introducties te komen. Beauty Kitchen staat voor 100% effectieve, natuurlijke en betaalbare producten. Het merk uit Schotland laat zien dat effectiviteit en fun hand in hand kunnen gaan en ontwikkelt producten met een sprankje humor en een flinke dosis transparantie.

De gehele Beauty Kitchen-collectie is exclusief verkrijgbaar bij Holland &Barrett.


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts