Rituals Skincare - The Spirit of Spring


Hoe we eruit zien, bepaalt dikwijls hoe we ons voelen. Dat is eigenlijk iets dat we al lang weten. Word je gelukkig wakker, straal je! Word je moe of opgejaagd wakker is dat ook te zien aan je huid. Als je er goed uitziet, zal je meer zelfvertrouwen hebben en dat heb je echt nodig om je ambities te verwezenlijken. Elke dag is een uitstekende dag om een nieuwe start te maken dus start er vandaag mee. 
Ga de lente tegemoet door goed voor je huid te zorgen met een dagelijks huidverzorgingsritueel. De passie van Rituals is om jou gelukkig te maken met producten die je helpen om je goed te voelen.
Geïnspireerd door de weldaden van de natuur creëerde Rituals een 100% natuurlijke Pure Face Oil en het 100% natuurlijke Wonder Mask Ritual voor een huid die er zuiver uitziet. Pure Face Oil

Deze 100% natuurlijke gezichtsolie bevat een voedende mix van zoete amandelolie, pure jojoba-olie en herstellende rozenbottelolie. Ze is intens hydraterend en helpt om kraaienpootjes zichtbaar te verminderen en de elasticiteit van de huid te verbeteren. 

De olie is eenvoudig te gebruiken:
masseer gewoon zachtjes 3-5 druppels in de gereinigde droge huid om de olie gelijkmatig te verspreiden. De olie kan ook als aanvulling dienen voor je dagelijkse of nachtelijke huidverzorging. Meng in je handpalm 2-3 druppels olie met je dag– of nachtcrème en smeer dit op je gezicht.

Deze product is te koop voor de prijs van €32,50
Het Wonder Mask Ritual

Dit 100% natuurlijke zuiverende gezichtsmasker helpt om onzuiverheden te verwijderen. Het bevat zuiverend Ghassoulpoeder, zuiver kaolien, reinigende modder en bamboehoutskoolpoeder, dat alom bekend is om zijn absorberende eigenschappen. Daardoor is het masker ideaal voor vettige en onzuivere huid. Dode huidcellen worden verwijderd en de celvernieuwing wordt gestimuleerd, met een grondig gereinigde, zachte en gladde huid als resultaat. Creëer je eigen Wonder Mask Ritual met de gezichtsmaskerkit. 

Deze product is te koop voor de prijs van €29,50

Youth Boost Bio-cellulose Sheet Mask

Deze anti-aging sheet mask helpt om de jeugdige soepelheid te herstellen en de eerste ouderdomsverschijnselen tegen te gaan. Het masker is doordrenkt met een serum op basis van marien collageen dat de huid grondig hydrateert en de huidtextuur verbetert. Deze geavanceerde formule helpt ook om de natuurlijke elasticiteit van de huid te verbeteren en rimpels zichtbaar glad te strijken. Breng voor optimale resultaten het masker eenmaal per week aan in combinatie met je Rituals huidverzorgingsroutine.

Moisture Boost Bio-cellulose Sheet Mask

Deze super-hydraterende sheet mask helpt om uitgedroogde huid onmiddellijk te hydrateren. Het masker is doordrenkt met hydraterend serum op basis van hyaluronzuur en aloë veragel die je huid zacht en glad maken en grondig hydrateren. Deze geavanceerde formule heeft een intens hydraterende werking op je dorstige huid. De huid wordt zacht en gaat weer stralen. 

Beiden maskers zijn te koop voor de prijs van €9,50

Deze producten zijn vanaf 13 maart 2017 verkrijgbaar bij Rituals Cosmetics winkels, geselecteerde warenhuizen en RITUALS.com .


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts