Rituals : New - Geuren Summer Limited Editie 2017Rituals Cosmetics is het eerste merk ter wereld dat Home & Body Cosmetics combineert. Met een breed productassortiment, waaronder lichaamsverzorging, huidverzorging, kostbare minerale make-up, zuivere thee, geurkaarsen, geurstokjes & Soulwear tovert het merk dagelijkse routines om in een betekenisvol moment. 
Rituals lanceert twee nieuwe parfums voor de zomer 2017. De beste parfumeurs ter wereld lieten zich inspireren door een geurige, groene oase, verscholen in de woestijn van het oude Arabië. Ze creëerden twee nieuwe parfums in Limited Edition voor de zomer: Oasis Verte en Oasis de Fleurs. Twee exclusieve parfums, ongrijpbaar als de woestijnwind. Deze frisse oosterse geuren ruiken naar de zomer in een flesje.
OASIS DE FLEURS 

Voor Haar is een ode aan de bloem die symbool staat voor Indonesië, gecombineerd met de felgroene kafferlimoen waarvan de frisse geur heilzaam zou zijn voor het afweren van kwade geesten. In de topnoot ontwaren we bergamot uit Calabrië, mandarijn en Braziliaanse muntessence. Roos, Arabische jasmijn (van oorsprong uit India), heliotroop en Indonesische orchidee vormen het verfijnde hart van de geur. Het warme karakter van muskuszaad, sandelhout en mos rondt het geheel af. Met zijn verkoelende frisheid van bronwater en bamboe is dit parfum de gedroomde geur voor elke zomerse gelegenheid.

Deze geur is te koop voor de prijs van €39.


OASIS VERTE 

Voor Hem start met een explosieve zucht van roze peper, grapefruit en limoen uit Sicilië. In deze creatie koos de parfumeur ervoor de energie van rode ginseng te accentueren door de milde bitterheid van Geranium bourbon te mixen met frisse rabarber, waardoor krachtig violet als de absolute hartnoot blijft nazinderen. Die dry-down contrasteert met de combinatie van pittige vetiver uit Haïti, patchoeli, cederhout uit de Atlas en eik. Kortom, één keer sprayen en je bent klaar voor de zomer met deze frisse geur. Oasis Verte en Oasis de Fleurs zijn ook verkrijgbaar in reisformaat (10ml), zodat je ze deze zomer overal mee naartoe kan nemen. 

Deze geur is te koop voor de prijs van €39.


Deze producten zijn vanaf april 2017 verkrijgbaar in Rituals Cosmetics winkels, geselecteerde warenhuizen en via rituals.com .


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin