NEW UNIQLO : Spring/Summer Uniqlo 'U-Collection'


Uniqlo maakt bekend dat de Lente/Zomer-collectie 'Uniqlo U' gelanceerd zal worden vanaf vrijdag 3 Maart in de Uniqlo filiaal op de Meir in Antwerpen. 

Antwerpen Meir
Dames, heren en kinderen
Open: Maandag tot Zaterdag: 10u -19u
Elke eerste zondag van de maand: 12u - 18u

Het is de tweede collectie van Uniqlo U. Denk aan de lifewear essentials. Uniqlo U heeft weer een geweldige team bij elkaar gezet om aan deze prachtige en unieke collectie te komen.
De collectie is uitgebreid van basics jackets tot jurkjes en zoveel meer. In deze lijn ontdek je kledij dat tijdloos is. De meest simpelste design met de meest unieke design. Uniqlo kijkt ook naar comfort, warmte, design en het leven van de mensen. 


VROUWEN :
 MANNEN :Voor Uniqlo is het alledaagse leven heel belangrijk. De kledij die we dragen verdient meer aandacht, meer eenvoud en meer zorg. In ons R&D center in Parijs vindt ons global design team, onder leiding van Christophe Lemaire, basics opnieuw heruit zodat ze alles behalve basic zijn. We creëren een collectie die trends overstijgt en een uitdrukking vormt van wie we zijn.  Elke vorm wordt ontworpen met een functie. Elk element wordt eindeloos overwogen. Elk ontwerp wordt ontleed en getest tot in zijn essentie. Dit is 'simple made better' op zijn best.

Bekijk de volledige collectie, en andere, op Uniqlo's officiële website : http://www.uniqlo.be/nl .

Xxxx Serafina


Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin