NEW L'Occitane En Provence : Reine BlancheIk heb al enkele artikelen geschreven over L'Occitane, en vandaag weer één. In Azie is het witter maken van je gezicht een vorm van 'adelheid', en stilletjes aan doet Europa ook mee. Vorig jaar introduceerde L’Occitane de essentie van zuiver wit, vervaardigd in de Provence. Het Reine Blanche Whitening and Illuminating Programme is een luxe schoonheidsroutine die Reine des Prés of moerasspirea bevat. De blaadjes van deze unieke bloem worden steeds witter. Wanneer de bloem zich net opent, zijn ze ivoorkleurig. Daarna lichten ze op tot een zuiver wit, wat verklaart waarom deze plant zo waardevol is in lichter makende huidverzorging. Het laboratorium van L’Occitane ontwikkelde op basis van de moerasspirea het Reine Blanche Complex, dat natuurlijk salicylzuur (vanwege de exfoliërende werking), extract uit moerbeiwortel en vitamine C bevat. Deze unieke combinatie heeft een bewezen biologische werking, die de textuur van de huid oplicht en witter en fijner maakt. Zo ontstaat een heldere, lichtere, meer egale en doorschijnende teint.


DE PRODUCTEN
Illuminating Toner : 

De zachte manier om de huid voor te bereiden, te hydrateren en op te lichten. Deze milde, alcoholvrije formule bereidt de huid zacht voor op het Reine BlancheProgramme. De huid is fris, glad en stralend. 
Prijs : 200 ml/ €24

Whitening Cream :

De complete verzorging die beschermt, hydrateert en oplicht. Deze verrukkelijk frisse crème smelt in de huid, hydrateert en licht op voor een heldere, perfect stralende huid. Het beschermt ook doeltreffend tegen aanvallen van buitenaf, die de natuurlijke gloed kunnen aantasten.
Prijs : 50 ml/ € 64

Whitening Serum

Een krachtige essence met klinisch bewezen werking. Dit frisse, krachtige serum is de ster in het REINE BLANCHE Illuminating Programme en trekt direct in de huid. Het resultaat: een spectaculaire verbetering en een heldere, egale, stralende huid.
Prijs : 30 ml/ € 59

Illuminating Eye Care & Mask

Professionele verzorging van de oogcontour. Bij dagelijks gebruik in de ochtend en avond verfrist en
verheldert deze verzorging het gebied rond de ogen. Fijne lijntjes worden gladgestreken, zwellingen nemen af en de huid wordt diep gehydrateerd.
15 ml/ € 37

Illuminating Foaming Cleanser

De essentiële eerste stap voor een zuivere,stralende teint. Deze zijdezachte formule verandert in een rijk schuim dat zacht onzuiverheden, overtollige talg en makeupresten verwijdert.
200 ml/ € 24

Whitening Cream

De complete verzorging die beschermt, hydrateert en oplicht. Deze verrukkelijk frisse crème smelt in de huid, hydrateert en licht op voor een heldere, perfect stralende huid. Het beschermt ook doeltreffend tegen aanvallen van buitenaf, die de natuurlijke gloed kunnen aantasten.
50 ml/ € 49


Een volledige schoonheidsritueel. Het Reine Blanche Illuminating Programme is meer dan ooit de natuurlijke keuze voor dag en nacht voor vrouwen die hun innerlijke licht op een zachte, sensuele manier willen wekken.
In de winkels en online beschikbaar vanaf 22 februari 2017.


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin