L'Oreal : Start To Liner-Challenge


Een perfecte eyeliner creëer je niet zomaar, je moet oefenen, oefenen en blijven oefenen. Lukt het je soms niet en heb je 2 verschillende lijntjes? Maak je geen zorgen, zelfs de ervaren make up artiesten falen vaak met de perfecte liner.  Perfect eyeliner aanbrengen of een verleidelijke cat eye tekenen … onmogelijk voor jou? Dat kan, maar met enkele technieken, de juiste make-up en een beetje oefening voor je spiegel zal je het snel onder de vingers hebben.
Denk je dat perfectie enkel voor make-up artists weggelegd is? Niet als je de Start to Liner challenge aangaat!
Schrijf je in op onze Facebookpagina (https://www.facebook.com/events/112570065922365/ ) en leer elke week, een nieuwe Liner tip in de praktijk omzetten. Breng je elke stap tot een goed eind? Dan teken je na drie weken de perfecte lijn in één beweging, net zoals de pro’s!
En om je inspanningen te belonen, maken iedere week twee deelnemers kans op een Master Class training met onze Make-Up Designer Philippe!

Challenge 1 :
DE BASICS VOOR EEN GESLAAGD LIJNTJE

Lima Ché deelt met jou haar supertips voor een perfecte eyeliner lijntje: van de houding die je het best aanneemt tot de perfecte handbeweging en de keuze van de ideale eyeliner. Nu is het aan jou!Challenge 2:

DE PERFECTE CAT EYE

Louise De Bast van blogplatform Shades of Ghent daagt je uit voor de tweede challenge van Start to Liner. Bekijk de superhandige tips van Louise om heel gemakkelijk de perfecte cat eyes op jouw gezicht te toveren. Vergeet vooral jouw eigen resultaat niet te showen op #StarttoLiner!
Challenge 3 :
CREËER HAAR EIGEN LOOK


Nu je het klassieke eyeliner lijntje en de cat eye onder de knie hebt, is het tijd om over te gaan naar de ultieme test: het eyelinerlijntje van je dromen. Pauline, van het YouTube-kanaal Lifestyle Spot toont je hoe ze haar droomblik creëerde. Met haar tips & tricks lukt het je zeker ook! Vergeet niet om je eigen look te posten met #StarttoLiner en verras ons!
Check de website (http://www.lorealparisexclusive.be/make-up-nl/starttoliner ) voor meer info hierover. 
'Om jullie inspanningen te belonen, is er elke week een nieuwe wedstrijd waarmee 2 deelneemsters samen met een vriendin een Master Class van onze make-up artist kunnen winnen!
Dus begin al maar te oefenen en nodig je vriendinnen uit om mee te doen… Wij kijken alvast uit naar jullie foto's ♥'


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin