Lifestyle (off topic) - Once upon a time in a Mercedes... Maak een testrit!


Een Mercedes is een auto dat niet voor me weggelegd is, en het grappige is dat ik eigenaresse ben van een Mercedes. Maar buiten dat heb ik een leuke blog voor jullie.
 Voor alle jonkvrouwen en edelmannen die zich van tijd tot tijd graag eens onderdompelen in een sprookjesachtige wereld, zoals op dat ene chique rode loper event volgende maand, of dat geplande weekendje weg, of zelfs tijdens een luxueuze fotoshoot: laat bij elk van deze sparkle momenten jullie huidige koets even thuis en maak de betovering compleet met een wagen van Mercedes. 

Er wordt wel vaker gezegd dat een wagen veel zegt over zijn of haar eigenaar, en op een doordeweekse dag schuilt hier zeker enige waarheid in, maar zeg nu zelf, iedereen heeft wel eens de behoefte om zich, Cinderella-gewijs, onder te dompelen in een andere wereld, al is het maar voor even... In deze fairy tail scenario's horen uiteraard ook magische vervoersmiddelen. En aangezien glazen muiltjes en pompoenkoetsen so last century zijn zorgt Mercedes met veel plezier voor de nodige magie 2.0.A45 AMG: Dit model is weggelegd voor de stoerdere prinsen en prinsessen onder ons! De wagen oogt super sportief en is tevens enorm fotogeniek! Vanaf eind februari beschikbaar. (Let wel op: De betovering wordt hier alreeds verbroken na vier dagen). GLA en E-klasse All-Terrain: Deze grotere terreinwagens zijn de perfecte bumpy road partner naar het bal voor jou en jouw gezelschap. De thuisblijvende stiefzussen zullen alvast stikjaloers zijn. Cabrio modellen: Zowel beschikbaar in de E-klasse, C-klasse en S-klasse. Ideaal voor zij die moeite hebben de koets op stal te laten en al graag eens een luchtje scheppen.E coupé: Shine bright like a diamond in deze rode pracht en praal!  Wat was dat ook alweer over een prins en een wit paard? Geef ons maar een Mercedes, al was het maar voor even, want aan alle mooie sprookjes komt nu eenmaal een eind.

Vind alle info over deze wagens, en meer op de offiele website van Mercedes : http://www.mercedes-benz.be/ .


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin