Kleenex : WIN een Verkoudheidspakket


De griepepidemie houdt ons land nog altijd in de ban. Zelf zijn we net genezen, niet van de gewone griep, maar van buikgriep! Ieuw!! Want dat ik helaas ook de ronde aan het doen. Al acht weken lang snottert, snuit, hoest en proest België en Nederland heel wat af, in de hoop de verkoudheid snel achter zich te laten. 

Kleenex steekt een helpende hand uit naar alle verkouden pechvogels met een ludieke twitteractie. Iedereen die in een tweet laat weten verkouden of grieperig te zijn, krijgt van Kleenex gratis een opbeurend verkoudheidspakket thuisgestuurd. Zo wordt de kwakkelwinter nét wat leuker en warmer! 
#ziek #nietlekker #snotterig of #grieperig? De komende drie weken steekt Kleenex verkouden twitteraars een hart onder de riem met een uitgebreid “feel better” pakket. Iedereen die twittert over zijn verkoudheid, wordt door het Kleenex Helpt-team verrast met een persoonlijk berichtje. 

Na het achterlaten van de persoonlijke gegevens ontvangt de zieke – uiteraard zolang de voorraad strekt – een pracht pakket thuis. Aan alles is gedacht! Naast de onontbeerlijke Kleenex Balsam zakdoeken maken ook een vijfdaagse weerstand kuur van Roter, een Eucerin lippenbalsem, Ricola kruidenpastilles en Kneipp Adem Vrij douchegel deel uit van de verrassing. Niets is vervelender dan een schrale, rode neus bij verkoudheid. Kleenex Balsam tissues en zakdoeken zijn extra lief voor je neus in de kou. De microfijne laag van calendula zorgt voor een kalmerende, beschermende balsem om te voorkomen dat de neus steeds rood wordt of uitdroogt. Ze zijn dermatologisch getest en zelfs geschikt voor de gevoelige huid. 

Vergeet het dus niet! Ben je ziek? Twitter erover bij @kleenex onder de hashtags '#ziek #nietlekker #snotterig of #grieperig' en wie weet krijg jij thuis de verkoudheidspakket!! Ik wens je zowiezo veel beterschap!!


Xxx Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin