Essence en Catrice : Nederland In The PictureVanaf vandaag kunnen liefhebbers van Essence en Catrice hun make-up hart ophalen bij het nieuwe Kruidvat concept “Kruidvat in de Stad”. Het betreft een compleet vernieuwde stadswinkel waarbij zowel het assortiment als de inrichting zijn afgestemd op de behoefte van het winkelend publiek. Zo kan men onder andere rekenen op een groter aanbod beautyproducten en gratis Wifi.
Essence en Catrice zijn erg blij met de komst van het nieuwe winkelconcept. Om dit te vieren worden bezoeksters op dinsdag 14 en woensdag 15 februari getrakteerd op de allerlaatste make-up trends en lente/zomerlooks tijdens essence en Catrice-demonstraties door professionele visagisten.

Essence en Catrice zijn al vele jaren trendsettende merken die exclusief verkrijgbaar zijn bij Kruidvat. Essence viert dit jaar zelfs haar 15e verjaardag! Met een compleet assortiment innovatieve beautyproducten en de meest trendy kleuren en formules van het seizoen, biedt essence alles wat nodig is voor geweldige looks en een prachtige huid. Catrice laat zich inspireren door de laatste fashion trends en vertaalt de catwalk looks naar pure kleurinspiratie.
Op 14 februari kunnen bezoekers bij de “Kruidvat in de Stad”-winkel in Arnhem aan de Grote Oord 7 langskomen voor een essence experience en op 15 februari voor een Catrice catwalk look. Uiteraard is er ruimte voor professioneel advies van de visagisten én kan men naar hartenlust de laatste innovaties van beide merken ervaren.Vrijdag 17 februari opent een “Kruidvat in de Stad” -winkel in Tilburg aan de Heuvelstraat 67 en aansluitend zullen op 21 en 22 februari productdemonstraties plaatsvinden van Essence en Catrice. Ook begin volgend jaar komt er een aantal Kruidvat stadswinkels bij in Arnhem, Nijmegen en Tilburg waar de favoriete Essence en Catrice-producten ruim vertegenwoordigd zullen zijn.

Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin