Bruidsmanicure : Shine 'Bride' Like A Diamond! 💅De sprookjesachtige tijden van prachtige bruidjes komen er stilletjes aan. Ikzelf ben een softie als het gaat om huwelijken, i love it! Een bruid moet genieten van haar dag, glowen, en natuurlijk er flawless uitzien. En ja, ook haar nageltjes, daar zijn alle bruiden echter wel (bijna) unaniem: uit onderzoek blijkt dat 90% een natuurlijk ogende french met eventueel een subtiel, feestelijk extraatje beschouwt als dé ideale manicure voor haar huwelijk.
Met het subtiele detail zoeken we vooral een match met onze outfit waardoor onze nagels die personal touch krijgen. Daarnaast is het vinden van de juiste zachtroze, natuurlijke tint voor de french manicure cruciaal. Bij al die prangende vragen staat een professionele nagelstyliste in een ProNails salon bij jou in de buurt je graag bij. Wat dacht je bijvoorbeeld van ‘Natural Pink’ of ‘Extra White’, twee nieuwe tinten uit het LongWear gamma (LongWear is nagellak die twee keer zo lang houdt als traditionele). Wil je toch dat tikkeltje meer?  Gebruik dan de ‘Stampling Plate Love Your Hands’!


Met LongWear nagellak en stamping plates van ProNails kan je thuis zelf aan de slag maar voor hun droomdag beslissen heel wat vrouwen om niet enkel in het huwelijksbootje te stappen maar ook het nagelsalon binnen te stappen. Alle ogen zijn tijdens de grote dag immers voortdurend op de handen van de bruid gericht: wanneer je het bruidsboeket draagt (én later op de dag weggooit), wanneer je je handtekening zet en als jouw ‘husband-to-be’ die prachtige ring om je vinger schuift. Al die bijzondere momenten worden bovendien vastgelegd door een fotograaf. Logisch dus dat je wilt dat je handen en nagels er perfect uitzien! 

Dat vrouwen liefst trouw blijven aan hun natuurlijke nagels - die ze occasioneel eens lakken – hebben ze bij ProNails goed begrepen. Met hun Sopolish Protect&Peel behandeling bieden ze een semi-permanente nagellak die zo’n twee weken houdt en die je nadien zelf gemakkelijk thuis kan verwijderen. Ideaal dus voor bruidjes die geen fan zijn van gel-of kunstnagels maar die wél een onberispelijke manicure wensen op hun droomdag. Hoe jouw nagels er dan precies uitzien, beslis je volledig zelf. Een natuurlijke french of misschien toch iets gedurfder?

LongWear Start: 14,95 €

LongWear Extreme White/Natural Pink: 14,95 €

LongWear Finish: 14,95 €


Stamping Plate Love Your Hands: 14,50€Voor meer info over deze producten en andere, kan je alles vinden hierover op de website:  http://www.pronails.be/ .
Op dit moment heeft ProNails ook een tiental certified premium salons in België. Je vind op hun website welke dichtstbijzijnde salon jou nageltjes kan transformeren van plain naar betoverend. ❤️️


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin