BeautyKitchen : Seahorse Plankton High Definition Facial Oil


De producten van BeautyKitchen zijn mijn favoriete producten geworden. Ikzelf heb een erg droge huid, en sinds het dagelijks (2x per dag) aanbrengen van deze producten is mijn huid een heel stuk verbeterd. Ken jij de producten van BeautyKitchen? Hieronder leg ik je graag wat uit over de Seahorse Plankton High Definition Facial Oil. Lees hieronder met me mee...


De Seahorse Plankton High Definition Facial Oil uit de nieuwe lijn van Beauty Kitchen is een absolute must in de (dagelijkse) beauty routine en staat vandaag extra in de schijnwerpers! De olie laat de huid stralen en behoudt tegelijkertijd de natuurlijke, jeugdige uitstraling.
De Seahorse Plankton range is eind vorig jaar in Nederland geïntroduceerd en komt stilletjes aan ook in ons Belgenlandje tevoorschijn : 100% natuurlijke, biologisch gekweekte microalgen en plantenextracten. Plankton microalgen zijn de eerste schakel in de energieketen van de oceanen en zijn onmisbaar in de voeding van zeepaardjes. Ze beschermen zichzelf tegen milieu-stress door een unieke mix aan anti-oxidanten, omega 3, lipiden, sterolen, carotenoïden en vitaminen te produceren.


Deze krachtige biologische verbindingen werken binnen 24 uur aan:
het verfijnen en verzachten van de probleemhuid (ontgiftend)
het verbeteren van de elasticiteit van je huid, het verminderen van fijne lijntjes en rimpels
het hydrateren en beschermen van de huid tegen de schadelijk invloeden van buitenaf, o.a. luchtvervuiling

Deze Seahorse Plankton High Definiton Facial Oil heeft de prijs van €29,99

Je kunt deze producten vinden, of andere, op Holland and Barrett officiele website :
 http://www.hollandandbarrett.be/


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts