Winterdip? .. Pure Encapsulations


Wees lief voor jezelf én voor je immuunsysteem. Wij moeten hier ons hele leven mee doen ... Het hoort bij onze dagelijkse beauty-ritueel dus hiervoor vind ik het even belangrijk om er iets over te schrijven. 
Een vitaal immuunsysteem is belangrijk voor de gezondheid. In deze donkere, koude winterdagen steken verkoudheden de kop op, zou je minder stressbestendig zijn en daalt je energiepeil doorheen de dag mogelijk tot onder nul. Dat komt omdat er bijna geen zon te bekennen is, en door de zon hebben we nood aan zuivere vitaminen (C, D3), mineralen (zink) en plantenextracten (o.a. Aloë Vera, Astragalus en ginseng). 
De normale werking van het immuunsysteem komt onder druk te staan en daarom lanceert Pure Encapsulations ‘Immuun actief’. Met zijn innovatieve combinatie van immuunactieve micronutriënten en plantenextracten legt het een stevige basis voor een flexibel immuunsysteem. Deze vernieuwende combinatie legt een stevige basis om de werking van het immuunsysteem te ondersteunen. Zo hebben de opgenomen mineralen en vitaminen C en D3 synergetische antioxiderende effecten en draagt de Aloë Vera bij tot het behoud van een gezond afweersysteem.

€34,99

Het menselijk lichaam heeft behoefte aan een dagelijkse dosis vitaminen en mineralen. Daarom is een evenwichtig eetpatroon en bijhorende gezonde levensstijl een must. Vitamine C en zink zorgen eveneens voor de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Immuun actief draagt bij tot de optimale werking van het immuunsysteem. Pure Encapsulations staat voor hoogwaardige pure stoffen die vrij zijn van overbodige toevoegingen. De hypoallergene preparaten garanderen de hoogste kwaliteit van micronutriënten, optimale opname in het lichaam en een maximale verdraagbaarheid door gevoelige en allergische personen.Voor elke selectie is er een product, denk aan anti-stress / ijzer / magnesium / vitamine D , enzovoort. Je vind dus zeker en vast wat je nodig hebt. Het fijne is dat alles fructose-gluten-en vegetarischvrij is. Alle producten zijn gemaakt met zuivere stoffen. 
Kijk zeker en vast eens op de PureCaps website voor meer info en prijzen over deze producten en blogs hierover : http://www.purecaps.be/ . 
Een prachtige huid begint bij een gezond lichaam! 


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts