Weleda - Loopneus en Kriebel in de keel ....


Het begint meestal met een vervelend, kriebelig gevoel achterin je keel. En vervolgens grijp je steeds vaker naar een zakdoek. Allemaal erg onschuldig, maar je kunt je flink belabberd voelen. Tegenwoordig, deze laatste maanden, hebben velen onder ons hier last van, en tot zelfst enkele weken. Geen nood: met enkele hulpmiddeltjes uit de natuur ben je er snel weer bovenop… want de natuur heeft alle medicijnen die beter werken!


Bio Salie Keelspray

Verzacht de keel, met een handig spraysysteem en aangename smaak.
20 ml - €8.99

Bio Tijmsiroop

Verzacht de keel en verlicht de luchtwegen met een verlichtende invloed op de luchtwegen en een aangename kruidige smaak, ook geschikt voor kinderen
200 ml - €10.99

Eucalyptus Luchtzuiverende Spray

Zuivert de lucht en verlicht de ademhaling en zuivert de lucht van belastende stoffen. Met verlichtende invloed op de luchtwegen en aangename eucalyptus-geur.
30 ml - €11.99

Neusspray

Bevochtigt en verzorgt het droge neusslijmvlies, helpt om snel en goed om vrijer door de neus te ademen, zorgt voor een langdurige bevochtiging dankzij Aloë vera-gel, en ook is ze geschikt voor kleine kinderen die zelf de neus nog niet kunnen snuiten.
Enkel verkrijgbaar bij de apotheek : 20 ml voor €7.99


Bij Weleda zijn ze erg trots op hun roots. Die bepalen nog steeds de identiteit en de missie en stimuleren hun om steeds te blijven streven naar de hoogste kwaliteit op het vlak van ingrediënten, producten en dienstverlening. Hun maken de producten niet alleen zodat ze goed zijn voor jou, maar ook opdat ze goed zijn voor de wereld. Dat betekent dat ze bij alle aspecten van hun bedrijfsvoering, van het telen van de ingrediënten tot het transport naar de winkels, zo duurzaam mogelijk te werken gaan.
Je vindt alle producten in je dichtstbijzijnde apotheek of gezondheidswinkel.


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin