Uniqlo : Sportswearcollectie Lente/Zomer 2017


Vandaag stel ik aan jullie de sportswear van Uniqlo voor. Uniqlo is een merk van een wereldwijde Japanse retail holding die ontwerpt, produceert en kleding verkoopt onder merken. Met een wereldwijde omzet is het een van 's werelds grootste kleding retail bedrijven en ook is Uniqlo dan ook de grootste retailer van Japan.

Uniqlo kondigt vandaag de lente/zomer 2017 lancering van de Uniqlo Sport-kledinglijn. Deze lijn bevat de kenmerken van sportkleding in alledaagse kleding om kleding functioneel en modieus te maken. Dit seizoen hebben we ze in hun line-up om een breder scala van sporten die helpt om atletische prestaties omvatten uitgebreid. Ze hebben onze eigen stijl om de functionaliteit voor zowel topsporters en regelmatige individuen te verbeteren.Het fijne van deze collectie is dat hij ongelooflijk snel droogt door Dry-EX. DRY-EX is ideaal voor hardlopen, fietsen. Gewoon ideaal bij eender welke sport met begrip van een hoger transpiratie niveau van het lichaam. Items met DRY-EX-technologie houdt uw lichaam droog, geventileerde en verfrist zonder het verlies van het comfort van een katoenen mengsel.Ook is deze collectie ideaal voor kinderen. De stof heeft sneldrogende eigenschappen om het weefsel droog te houden, zelfs wanneer kinderen transpireren. Stretchstof laat kinderen gemakkelijk bewegen als ze  eventueel sporten of spelen.Uniqlo sportswear is geboren uit een concept om mode en functie te verenigen. Een concept dat zich niet alleen bezighoudt met trends, maar ook het verrijken van het leven plus het verlengen van de grenzen van de fabricage en het ontwerp. Uniqlo Sportswear heeft een hele collectie aan ontspannende en gemakkelijke kledij. Of u nu op weg bent voor een goede run of gaat fietsen- er is een kledingstuk die uw levensstijl en activiteit naar keuze zal helpen. Van de casual sportschool ganger tot een sportieve professional.

Vind meer info over deze collectie en andere op hun website : http://www.uniqlo.be/nl . Hun filialen vind je in Antwerpen op de Meir en in Wijnegem Shoppingcentrum.  


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin