Uniqlo : 2017 Spring/Summer Ines De La Fressange


In de nieuwe Uniqlo-kledij collectie is de volledige lijn geïnspireerd op Marseille, een havenstad in het zuiden van Frankrijk, dat eeuwenlang bloeide als handelscentrum. In Marseille vind je prachtige landschappen en zonnig weer, lichte zeebries, en diverse culturen die de stad levendig maken. Ook vind je daar verleidelijke en prachtige locaties voor foto's of films te maken, zoals Borsalino. In deze nieuwe collectie, door Ines ontworpen met haar karakteristieke genegenheid voor spontaniteit en leven in het moment, zie je enorm veel gevoel voor vrijheid en nostalgie.

Ines haar naam in deze collectie vind je in deze prachtige lijn : shirts, jassen, broeken, rokken en jurken, met accenten die vitaliteit benadrukken. In deze lijn heeft ze ook voor speelsheid gezorgd door bloemenprints en elegante dot patronen te gebruiken.

Het assortiment zit namelijk ook vol sensuele vrouwelijke stoffen. Dnek aan satijnen jassen, shirts en andere, evenals sportieve polo shirts, linnen shirts, hemdjes en macramé breisels voor de zomer. 
Voor deze collectie heeft Naoki Takizawa, Uniqlo Special Projects Design Director, samen met Ines gewerkt om haar passie voor kleding die comfort en schoonheid inhoud gecreëerd voor alle vrouwen.

Achtergrond over Designer Ines de la Fressange
Heel haar jeugd heeft ze beleeft in het zuiden van Frankrijk. Indes De La Fressange werd een internationale model in 1975. Ze was Chanel's ster model in 1983 tot 1990, ze lanceerde ook haar eigen merk 'Ines De La Fressange Paris' en nog steeds blijft ze doorgaan als een sterke vrouw en Art Director. 

Wil je graag meer info over deze collectie of andere? Klik op de link van Uniqlo's website voor alle info : http://www.uniqlo.com/eu/en/home .

Deze Lente/Zomer-collectie zal te koop zijn in 1 van hun filialen in Antwerpen :

-Antwerpen : De Meir
-Wijnegem Shopping Center


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts