Rituals + Winactie - Beauty Of LoveWe komen het nieuwe jaar in en gaan dan gelijk over naar ontspanning, genieten, liefde. Ook heeft Rituals een winactie die ik mag delen ... Ik maak jullie graag kennis met de Beauty Of Love-collectie van Rituals.Geef vandaag wat extra aandacht en vier de liefde. Verwen je geliefde met een relaxerend bad met de wonderlijke geur van de Ayurveda-collectie. De oude Ayurvedische ingrediënten amandelolie en Indische Roos hebben een relaxerend effect op lichaam en ziel. 
Organiseer een diner bij kaarslicht en creëer een warme romantische sfeer met de Sakura-geurkaars. Kleed je op en kies een van de nieuwe The Ritual of Cleopatra lipsticks om met verbluffende lippen indruk te maken op je geliefde.
Hieronder zijn enkele cadeau-ideeen die je kunt geven en ook vind je alle info over de winactie!

Rituals : Chakra Water €16,50


Rituals : Fleurs de L'Himalaya €39
Rituals : The Ritual of Ayurveda hand lotion €8 


Rituals : Yogi Delight €8,50


WINACTIE :

Rituals houd ervan om speciale rituelen te creëren om samen prachtige momenten te vieren. Deel een foto van jezelf en je geliefde met #beautyoflove en win een exclusieve cadeauset om jullie beiden lekker te verwennen. De winnaars worden op Valentijnsdag aangekondigd via
de sociale kanalen van Rituals.

Deze producten zijn verkrijgbaar bij Rituals Cosmetics winkels, geselecteerde warenhuizen en rituals.com .


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin