Rituals - Soulwear Lente/Zomer 2017


Een heerlijke , ontspannende outfit voor thuis!! Dat is iets wat ikzelf als mama zeker voor kies. Ik vind het heerlijk om thuis rond te lopen in een gemakkelijke outfit, en die ook nog eens netjes uitziet voor als er onverwacht bezoek over de vloer komt of dergelijke.

Ontdek de volmaakte pasvorm en trendy look van de nieuwe must-haves voor het komende zomerseizoen. De lente/zomer 2017 Soulwear-collectie is gemaakt van heerlijk zachte en lichte materialen, ideaal voor de zomer! Een stijlvolle collectie in een brede waaier van frisse kleuren om thuis lekker in te ontspannen. Ervaar de luxe van een exclusieve lijn kledingstukken die de zon in je garderobe brengen.


Rituals Cosmetics is het eerste merk ter wereld dat Home & Body Cosmetics combineert. Met een breed productassortiment, waaronder lichaamsverzorging, huidverzorging, kostbare minerale make-up, zuivere thee, geurkaarsen, geurstokjes & Soulwear tovert het merk dagelijkse routines om in een betekenisvol moment. Elk product, meer dan 400 in totaal, is geïnspireerd door een oude oosterse traditie. 
De opening van de allereerste winkel aan de Kalverstraat in Amsterdam, in 2000, kreeg navolging in bruisende steden als Londen, Madrid, Antwerpen, Lissabon, Berlijn, Stockholm, Sào Paulo, Sydney en New York. Het luxemerk telt wereldwijd bijna 400 winkels, meer dan 1200 shop-in-shops en 5 City Spa’s in 24 landen. Rituals Cosmetics kende een snelle groei in het dutyfree-aanbod van luchtvaartmaatschappijen, cruiseschepen & veerboten, evenals in hotels. 
Rituals Cosmetics wordt verkocht op 100 cruiseschepen & veerboten, telt 110 luchthavenwinkels en wordt verkocht op of aangevoerd door 17 verschillende luchtvaartmaatschappijen. Meer informatie is te vinden op RITUALS.com.


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin