NIEUW Eucerin : CC-CremeHet lijkt misschien wel erg vroeg, maar over enkele weken wordt het zachter weer en het zonnetje begint elke keer harder te schijnen, we willen ons ervan beschermen, maar hoe? Je droomt tegelijk van een egale en natuurlijk gebruinde teint vanaf de eerste zonnestralen, maar ook wil je  je gevoelige huid op een doeltreffende manier beschermen? 
Laat ik je voorstellen aan de nieuwe sterproduct Sun CC Crème SPF50+, meteen ook de enige Sun CC Cream op de dermocosmetische markt,  ontwikkelden de Dermatologische Laboratoria Eucerin een unieke formule. Niet alleen beschermt deze tegen schadelijke UV-stralen en de nefaste effecten van zichtbaar licht, maar tegelijk zorgt ze voor een stralende, egale teint en een natuurlijk gebruind kleurtje.

Eucerin Sun CC Crème SPF50+ :  €18,60


Als expert inzake zonnebescherming weet Eucerin als geen ander betrouwbare formules te ontwikkelen voor doeltreffende zonnebescherming. De Sun CC Crème SPF 50+ heeft toevoeging van gekleurde pigmenten aan de beschermende formule, vandaar ook de benaming “CC” of “Colour Correction”. Voor vrouwen die op zoek zijn naar een zeer hoge zonnebescherming voor een gevoelige huid, een egale, matte teint én een natuurlijk bruin kleurtje biedt de Sun CC Crème SPF 50+ de gedroomde oplossing.

De unieke formule bevat:

-Zeer hoge UVA- en UVB- bescherming
-Biologische celbescherming bestaande uit: Licochalcone A, een antioxidant om acute celbeschadiging door vrije radicalen tegen te gaan + Glycyrrhetinezuur, dat het huideigen cel-DNA beschermt en herstelt tot in de diepere lagen van de epidermis.
-Gekleurde pigmenten (CC=Colour Correction) die samensmelten met de huid voor een gelijkmatige en frisse teint waarbij oneffenheden worden weggewerkt.
-De lichte textuur is geschikt voor alle huidtypes en wordt ook verdragen door de gevoelige huid, bijvoorbeeld na een chemische peeling of lasertherapie.
-De textuur plakt niet, is niet-comedogeen en zorgt voor een langdurig matterend effect.
-De Sun CC Crème SPF50+ is vrij van parfum en parabenen en kan perfect gebruikt worden vóór het aanbrengen van make-up.


Deze product zal vanaf Maart 2017 te koop zijn in je dichtstbijzijnde apotheek of gezondheidswinkel.   

Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin