NIEUW Essence Trend Edition : Blossom DreamsMaak je helemaal klaar voor de komende lente! Heel lang moeten we er niet meer voor wachten. Het is bijna tijd om vaarwel te zeggen tegen de koude winter en hallo tegen een nieuwe seizoen met frisse looks. Het is de perfecte tijd om de nieuwe Essence Trend Edition 'Blossom Dreams' voor te stellen die vanaf Maart 2017 tot en met April 2017 beschikbaar zal zijn. 

In de collectie vind je unieke effect dat je kunt maken met nagel pigmenten, zodat je bijvoorbeeld een spiegel-effect kunt creëren en die je nageltjes dus mooi in de kijker zetten.. Ook is de multi-kleurige highlighter HET product van deze collectie. Benieuwd? Ik zal je de producten hieronder laten zien met de nodige uitleg! 


PRODUCTEN


highlighter & blush brushDe platte kwast met dikke haartjes is ideaal voor het aanbrengen van blush en highlighter. 

blush
Een prachtige blush met een ingeprinte bloem. Beschikbaar in twee verschillende kleuren. 

rainbow highlighterDe multi-kleurige highlighter met een regenboog print geeft je gezicht een zachte, romantische glow. 

chrome eyeliner penDeze eyeliner-pen geeft een statement om je ogen. Hij is makkelijk aan te brengen met een 'easy glide' textuur. 

eyeshadow palette


Rose, Nude, Mauve en een Highlighter vind je in deze palletje. Je kunt met deze kleuren een prachtige lente-look creëren. 

velvet lip pencilDeze houten potloden kunnen worden gescherpt. Ze zorgen voor een hevige pigmentatie en ook voor een velvet finish op je lippen. 

voluminizing lip glossDeze gloss met een plumping-effect maakt het mogelijk je lippen dikker te laten lijken en geeft het een mooie glansje. 

waterbased top coat - nagelolieDe top coat met waterbasis (uiterst links) is essentieel voor de als je je nagels langer mooier willen laten. De nagelolie (uiterst rechts) verwend je nagels en nagel riemen. 


De volledige collectie zal te koop zijn vanaf Maart 2017 tot en met April 2017 in de filialen van :

Kruidvat : België & Nederland
Trekpleister : NederlandXxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin