NIEUW Batiste : Cherry


Jouw kapsel wordt de kers op de taart! In no time en erg makkelijk creëer je een fruity & cheeky coupe met Batiste Cherry. Een nieuw jaar is begonnen en dat betekent ook nieuwe fashiontrends. Kleurrijke printjes zullen een grote rol gaan spelen in de mode. De trendy verpakking en geur van Batiste Cherry past dus perfect bij jouw outfit dit jaar!
Een goede coupe is als een kers op de taart en die creëer je met Batiste Cherry. Deze droogshampoo laat je haar fris voelen tussen de wasbeurten door en zorgt voor volume en textuur. Batiste Cherry heeft een zoete en zachte kersengeur. In no-time is je haar fruity & cheeky!Hoe gebruik je het? 

Een frisse en volumineuse coupe in een mum van tijd? Met Batiste,Yes you can!

1. Schud goed voor gebruik.
2.  Houd de bus ongeveer 30 centimeter van het haar en spray de droogshampoo gelijkmatig over de haarwortels, terwijl je je haar pluk voor pluk optilt.
3. Masseer de droogshampoo in met je vingertoppen.
4. Borstel je haar en breng het in model.

€4,89 - 200 ML

Batiste is de nr1 droogshampoo uit de UK. En dat is niet voor niets! Het gebruik van Batiste droogshampoo is dé manier om jouw haar een frisse boost te geven en er hoeft niet eens water aan te pas te komen. In een handomdraai is jouw haar frisser en bovendien volumineus. Perfect voor vrouwen met een actief en druk leven die opgewassen moeten zijn tegen spontane situaties. Batiste droogshampoo is onmisbaar!
Batiste Cherry is te koop bij Etos, Kruidvat en Douglas online : www.douglas.nl .Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin