Weleda : Granaatappel

Huidveroudering op een natuurlijke manier tegengaan? Dat is iets waar ikzelf helemaal pro van ben. Zelf heb ik al last van rippeltjes in combinatie met een droge huid, dat begrijpelijk niet leuk is. Ik deel vandaag aan jullie deze info over de Weleda Granaatappel-lijn Gezichts- en Lichaamsverzorging. Deze serie op basis van biologische granaatappelpitolie met antioxidative werking stimuleert de celvernieuwing, verstevigt de huid en verzacht rimpels. Het resultaat? Jij op je mooist. Fris en stralend.

Naarmate we ouder worden vertraagt de celvernieuwing. Als gevolg hiervan wordt de huid droger en verliest ze aan spankracht. Ze gaat steeds meer rimpels vertonen en er kunnen pigmentvlekken ontstaan. Dit proces is onomkeerbaar en onvermijdelijk. Daarom ontwikkelde Weleda een volledige verzorgingsserie voor gezicht en lichaam op basis van granaatappel. Granaatappels zijn ware vitaliteitsbommetjes. Deze vruchten barsten niet alleen van de vitamine E maar zitten ook boordevol krachtige antioxidanten. Ze stimuleren de celvernieuwing en kunnen zo het ontstaan van rimpels en pigmentvlekken beperken. Uitgekiende combinatie die je huid laat stralen De formule van elk product bestaat uit een uitgekiende combinatie van natuurlijke plantaardige oliën, extracten en etherische oliën. Granaatappelpitolie wordt aangevuld met bio pluimgierstextract, arganolie, sesamolie en jojoba-olie.


DE PRODUCTEN :


Granaatappel Verstevigende Dagcrème verzacht rimpels, vermindert tekenen van huidveroudering en
verstevigt de huid. Resultaat: de huid is steviger en gladder en heeft een frisse, gezonde uitstraling.

Adviesprijs 30 ml: €22,99

Granaatappel Verstevigende Nachtcrème met rijke textuur activeert het natuurlijke regeneratieproces van de gezichtshuid gedurende de nacht. Resultaat: de huid voelt ’s ochtends ontspannen, glad en stevig aan.

Adviesprijs 30 ml: €22,99

Granaatappel Verstevigend Serum geeft de huid een echte energie-boost. De huid wordt intensief gehydrateerd en voelt zachter en gladder aan.

Adviesprijs 30 ml: €25,99

Granaatappel Verzorgende Douchecrème reinigt de huid in alle zachtheid met milde, plantaardige wasactieve stoffen.

Adviesprijs 200 ml: €7,99


Granaatappel Regenererende Bodylotion voedt de huid, zodat ze steviger wordt en zijdezacht aanvoelt.

Adviesprijs 200 ml: €13,99


Granaatappel Regeneratie Handcrème verzorgt de handen intensief zonder een ‘film’ achter te laten.

Adviesprijs 50 ml: €7,99


Granaatappel Verstevigende Oogcontourcrème verstevigt en verzacht de rimpels rondom de ogen en
geeft de huid energie en vitaliteit. De crème is parfumvrij en is geschikt voor dragers van contactlenzen.

Adviesprijs 10 ml: €23,49


Granaatappel Regeneratie Olie verzorgt de lichaamshuid intensief en houdt haar zacht en soepel.

Adviesprijs 100 ml: €17,49


Meer info over deze verzorgings- producten, en meer, vind je op : weleda.be .  Deze producten zijn te koop in de online apotheek. 

Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts