Persevent : Sofacompany opent in AntwerpenHet is nu een anderhalve week geleden dat ik uitgenodigd ben bij de officiële opening van de nieuwe Sofacompany-filiaal te Antwerpen. Ik vond het superleuk dat ik erbij mocht zijn.  De showroom zag er helemaal top uit, ook was er enorm veel volk. Er waren niet alleen bloggers over de vloer gekomen maar ook journalisten en klanten die al van hun meubels gekocht hadden.
Hun showroom op de Oude Leeuwenrui in Antwerpen bevindt zich in een karakteristiek pakhuis op 'het Eilandje' aan de rand van de stad. Meer dan 250m2 showroomruimte, ingericht met een zeer ruime selectie van onze online collectie Deens design meubilair. In hun showroom in Antwerpen staan de medewerkers voor u klaar bij het adviseren en informeren over onze zetels. Ook kunt u direct in de showroom een bestelling plaatsen. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom deze showroom.

Ben je eventueel geïnteresseerd naar hun website en meubels? Klik dan hier (https://nl.sofacompany.com/showrooms/antwerpen) voor hun website. 

In het event kon je eventueel de 'Allie'-stoel winnen als je een leuke en inventieve instagramfoto plaatste van hun meubels met jou erbij. We hebben het allemaal gedaan, maar er kan er maar 1tje winnen. De gelukkige is Elfi De Bruyn, ze heeft een ongelofelijke leuke foto kunnen maken terwijl ze een hoofdstand deed. Het was geweldig!! Ze verdient dit dubbel en dik ;-)


Sofacompany is het resultaat van de droom van de Deense oprichters Cathrine en Christian Rudolph om de Deense meubelindustrie te vernieuwen. Dit doen wij door het maken van mooie kwalitatieve meubels tegen een eerlijke prijs, gedurende het hele jaar. Dit is mogelijk door een simpel en uniek concept met online verkoop. Wij hebben het hele proces in eigen hand en maken géén gebruik van tussenpersonen. Onze meubels worden direct geleverd vanuit onze fabriek in Vietnam. Bij Sofacompany moet iedereen een mooi, kwalitatief en betaalbaar design kunnen kopen. De klant krijgt bij ons 'waar voor haar geld'.
Openingstijden:
Di-Za: 11.00 – 18.00

Koopzondag (iedere eerste zondag v/d maand): 11.00 – 17.00

Je kunt de Sofacompany ook volgen op Facebook, Instagram en Pinterest. Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts