Perfect haar - Batiste DroogshampooBatiste is de Nummer 1 droogshampoo uit de UK, en ook de mijne. Al jaren gebruik ik droogshampoo om mijn haar meer volume te geven en/of frisser te laten uitzien als ze ietsjes sneller vettiger zijn geworden dan normaal. 
Het gebruik van Batiste droogshampoo is dé manier om jouw haar een frisse boost te geven en er hoeft niet eens water aan te pas te komen. In een handomdraai is jouw haar frisser en bovendien volumineus. Perfect voor vrouwen met een actief en druk leven die opgewassen moeten zijn tegen spontane situaties. Batiste droogshampoo is onmisbaar!

Een heerlijke droogshampoo voor elk haartype. Door de mini uitvoering is deze droogshampoo makkelijk mee te nemen op vakantie. Batiste Droogshampoo is geschikt voor elk haartype.
Batiste Blush Droogshampoo – met verleidelijke bloemengeur. Op en top vrouwelijk! Door deze Batiste droogshampoo met een elegante geur maak je meteen een goede indruk.

Een paar snelle sprays zorgen ervoor dat je haar schoon en fris aanvoelt en geeft het haar volume en versteviging.

PRIJS : € 1,99
Batiste Droogshampoo is geschikt voor elk haartype en elk product heeft z’n eigen heerlijke geur, voor ieder wat wils. Batiste Tropical Droogshampoo – met exotische kokosgeur.  Hou je ook van het zand tussen je tenen? Hou je van de zon, zee, strand en feesten? Batiste Tropical droogshampoo is de must have voor de zomer! Tropische sferen, kokos aroma’s en party vibes zijn in de bus van Batiste Tropical droogshampoo ‘gevangen’. Met de exotische kokosgeur, ruikt je haar altijd lekker en ideaal om het zomergevoel ook thuis vast te houden. het zomergevoel ook thuis vast te houden.

PRIJS : € 1,99


The bigger the better. Elke vrouw houd van glamorous haar, wie niet? Glitters, krullen of een messy bun, dat kan bij ons allemaal. Verfris je haar en geef het een volume boost met Batiste XXL Volume Droogshampoo. Deze droogshampoo zorgt ervoor dat je haar voller en dikker wordt, zonder dat je lokken zwaarder worden. De spray geeft je haar volume en textuur.

Schud Batiste XXL Volume Droogshampoo goed voor gebruik. Houd de tuit circa 30 centimeter van je haar af en spuit de shampoo op je haarwortels. Masseer de shampoo met je vingertoppen door je haar. Borstel je haar en breng het in model en klaar!! 

PRIJS : € 5,89Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin