L'Occitane : Les Classiques


Er zijn geuren die je van tijd tot tijd draagt wanneer ze bij je stemming passen. We hebben elk onze 'Kenmerk-geurtje', er zijn geuren waar je echt niet zonder kunt. Wanneer je eenmaal jouw parfum hebt gevonden, hoort het voor altijd bij je. Het blijft overal waar je gaat hangen, als een geurige schaduw. Als het zou verdwijnen, zou je het nooit kunnen vervangen.

Om deze onvergetelijke geuren te eren, brengt L’Occitane een ode aan haar legendarische parfums in een nieuwe collectie: Les Classiques.

Een eerste gevoel van frisheid waarin bergamot zich vermengt met witte bloemen,maakt al snel plaats voor de zoete noten van tabak en tonkaboon.Het hart van amber wordt gedomineerd door de zijdeachtige geur van labdanum, dat ons meevoert naar de hoogten van het Mauresgebergte en de rode aarde waarin Cistusladanifer bloeit.Deze prins onder de ambernoten,met een hint van vanillezaad en ahornsiroop,onthult muskusachtige en dierlijke ondertonen wanneer het opdroogt tot de houtige noten van ceder.

-Oriëntaals en houtig
-Ontworpen voor Mannen en vrouwen
-Topnoten : Bergamot, freesia, geplette bladeren
-Hartnoten : Cistus labdanum, pruim en tonkaboon
-Basisnoten : Amber, vanille, muskus, ceder, vetiver, patchoeli

Ambre 75 ml € 57,00


Eau des 4Voleurs opent met de explosieve, harsachtige noten van bergamot, petitgrain en dennen, die plaatsmaken voor een hart dat herinneringen opwekt met de geur van specerijen en aromatische planten die drogen in de zon.Het lange akkoord van lavendel blijft zacht hangen om tot rust te komen in hout en patchoeli.

-Houtig aromatisch
-Ontworpen voor Mannen
-Topnoten : Petitgrain, pomerans, bergamot, dennen
-Hartnoten : Wilde marjolein, kruidnagel, lavandel
-Basisnoten : Mos, patchoeli, wit hout

Eau de 4 Voleurs 75 ml € 57,00


Zelfs wanneer het de huid nog nauwelijks heeft geraakt,wordt al duidelijk dat Eau d’Iparie een geuris die blijft hangen.De houtige noten zijn gecombineerdmetroos,pioenroos en roze peper. Het meer mannelijke,ouderwetse facet isin perfecte harmonie met de aardse overvloed van patchoeli en mirre. Deze prachtige oriëntaalse geur is zowel passievol en ingetogen, een fluwelige
noot en bijna gourmand-achtige aard,waarin mirre,muskus en frankincense tot rust komen op een bed van mos.

-Oriëntaals
-Ontworpen voor Mannen en vrouwen
-Topnoten : Roze peper, pioenroos
-Hartnoten : Roos, cyclaam, heliotroop
-Basisnoten : Patchoeli, mirre, frankincense, mos, muskus

Eau d’Iparie 75 ml € 57,00Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin