Limited Edition 'Pulse of Purism' by CatriceSubtiele Elegantie. Pure elegantie als statement. De Limited Edition “Pulse of Purism” by Catrice combineert subtiliteit met discrete luxe in februari en maart 2017. Het oogschaduwpalet combineert grijze kleuren met koel blauw en elegant lichtpaars met een frisse hibiscus kleur. Het hoogtepunt van deze editie is de Pure Radiance Glowrizer, die je teint een elegante glans geeft. Gelakt in de lentekleuren van 2017, geef je je nagels een stoere finish met de “Brushed Metal“ Top Coat of de golden Nail Stripes. Plain Clarity – by Catrice.


Pulse of Purism by CATRICE – Pure Metal Palette
De paletten bevatten elk drie gebakken poeder oogschaduws met een metallic effect. Champagne, zilverblauw en koper in het ene palet en wit, taupe en brons in het andere palet.
Verkrijgbaar in C01 MEtal, Myself and I en C02 By All Means MetalEYES.
Consumentenadviesprijs €4,89.

Pulse of Purism by CATRICE – Brow Pomade Stick Deze praktische Brow Pomade Stick kan gebruikt worden om wenkbrauwen te contouren, vullen of modelleren.
Verkrijgbaar in C01 Elegant PurisME.
Consumentenadviesprijs €3,59.


Pulse of Purism by CATRICE – 2-Tone LipstickDe tweekleurige lipstick met een glanzend midden geeft een zachte kleurverdeling met een glanzende finish.
Verkrijgbaar in C01 Pure Hibiscocoon.
Consumentenadviesprijs €3,99.


Pulse of Purism by CATRICE – Pure Radiance GlowrizerGeeft een subtiele, stralende glans en laat oneffenheden van de huid verdwijnen: de primer met lichtreflecterende gel-parels. De dispenser breekt de parels voorzichtig tijdens het pompproces en vermaalt ze tot een gladde textuur.
Verkrijgbaar in C01 Natural Glow.
Consumentenadviesprijs €4,99.


Pulse of Purism by CATRICE – Powder BlushDe blush met een zijdezachte poedertextuur geeft de jukbeenderen een heldere koraalroze kleur. Voor een bijzonder frisse teint. 
Verkrijgbaar in C01 Pure Hibiscocoon. 
Consumentenadviesprijs €3,99.  


Pulse of Purism by CATRICE – Nail Lacquer
Deze nagellakken in drie trendy kleuren staan voor langhoudende, intensieve dekking en een prachtige glans. 
Verkrijgbaar in C01 Pure Blues, C02 PuREDfied Simplicity en C03 Pure Hibiscocoon. Consumentenadviesprijs €2,99.  


Pulse of Purism by CATRICE – Top CoatDeze Top Coat droogt mat op en heeft harde borstelharen om een unieke “Brushed Metal Look” te creëren. De nagellak met langhoudende textuur kan individueel gebruikt worden of als toplaag. Verkrijgbaar in C01 Minimalist Melted Metal. 
Consumentenadviesprijs €2,99.


“Pulse of Purism” by Catrice is in februari en maart 2017 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. 


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin