Limited Edition 'It Pieces' by Catrice


Enkele maanden geleden had ik jullie de 'It Pieces' zomer-collectie laten zien die in de zomer van 2016 gingen uitkomen. Nu wil ik jullie de nieuwe collectie zien die volgende maand uitkomt!! 
De nieuwe Limited Editie 'It Pieces' van Catrice geeft jou een glimp van de komende nieuwe makeup-release in Januari 2017. Je kunt door mijn blog een beetje in de toekomst kijken, omdat ik je al een glimps van producten laat zien. Een matching product voor elke look. Ben je benieuwd? Hieronder krijg je meer info! Kijk je mee??
De Limited Editie geeft een nieuwe kijk op contouring producten. Denk aan contouring-blushes, een extreem volume mascara en nog zoveel meer. In het filmpje hieronder kun je al een kleine trailer zien van de nieuwe releases en hoe je deze producten in combinatie (of apart) kunt gebruiken.
Hieronder ga ik verder met enkele producten met de bijhorende informatie aan jullie voor te stellen.



It Pieces by CATRICE – Rock Couture Extreme Volume Mascara 24H

De mascar met een diepe zwarte textuur geeft je wimpers een ongelofelijke volume, en een prachtige sensuele krul en lengte. Voor een instante volume-effect vanaf de eerste aplicatie. 
Verkrijgbaar in 010 Black en 010 Black Waterproof. 



It Pieces by CATRICE – 18H Colour & Contour Eye Pencil

Tot 18 uur zonder touch-ups? Wat? Dat word geen probleem met deze eye pencil. Hij contourd je oog gedetailleerd en intensief. 
Verkrijgbaar in 010 Me, My Black And I. 


It Pieces by CATRICE – The Nude Blossom Collection Eyeshadow Palette Matching Nudes

Negen hoog gepigmenteerde, langdurende oogschaduwpoeders in nude, roze en bruine tinten van matt tot shiny. Bij het palletje zit er ook een matt contouring-tint en een highlighter bij.
Verkrijgbaar in 010 Blossom 'N Roses.



It Pieces by CATRICE – Lip Cushion


Deze creamy lipglossjes verrijkt met avocado-olie en laat dus een shiny finish textuur op je lippen. De zachte jumbo spons applicator bedekt je lippen in een flaterende koraal of berrytint met een medium pigmentatie.
Verkrijgbaar in 030 Coraline's Crush en 040 Absolute Razz'Berry. 



It Pieces by CATRICE – Light And Shadow Contouring Blush


Ultra zachte poeders, verkijgbaar in zachte velvet-matte kleur en een iets donkerder kleurtje met beiden een highlighter bij voor die extra shimmer. Je kunt de kleurtjes op zijn eigen dragen of mixen voor een frisse look.
Verkrijgbaar in 020 A Flamindo In Santo Domingo en 030 Rose Propose.




Deze collectie is verkrijgbaar vanaf Januari 2017. In Nederland is hij te koop bij Trekpleister en Kruidvat en in België in de Kruidvat! Catrice laat ons nooit in de steek. Er zijn altijd prachtige collectie's in de winkel voor ons. Dus nog een een maandje geduld en je kunt ook van deze en meer makeup-producten genieten!! 


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin