Essence Trend Edition : 'We Are'


Vanaf Januari tot Februari 2017 maakt Essence hun nieuwe collectie release ... 'We Are'. Het is een collectie vol met rode tinten gecombineerd met koele grijze kleurtjes. Een stijl die je met je BFF kunt delen. In de collectie zitten er ook highlighters in een vorm van een hartje, matte lipsticks en de leukste makeup-tasje in een vorm van lippen. Together Foreven met Essence!DE PRODUCTEN

Essence We Are... Amazing – Creamy Eyeshadow PenDeze pen met een creamy textuur creëert prachtige oogschaduw-stylen in grijs en licht roze. Kan ook gebruikt worden als highlighter.
Verkrijgbaar in 01 'Be My Highlight!' en 02 'Be My Glam-Light!'. 


Essence We Are... Perfect – Dip eyeliner ultra black & waterproofHet maakt niet uit als je voor een expressieve of een subtiele look gaat, met de ultra black accurate en waterproof eyeliner word dit een makkelijk job. 
Verkrijgbaar in 01 'Stay With Me!'.


Essence We Are... Crazy – False lashes & 3D rhinestones setValse wimpers maken je ooglook altijd adembenemend , en dan vooral met de kleine 3D glittertjes die je rond je ogen kunt plakken. 
Verkrijgbaar in 01 'I'm Crazy Like You'.


Essence We Are... Flawless – contouring liplinerContour je lippen en deze bovenstaande lipliners. Verkrijgbaar in Roze, Rood en Donkerpaars. Ze zijn een match voor de velvet matt lipsticks - The perfect dream-team.
Verkrijgbaar in 01 P.S. we ♥ pink, 02 P.S. we ♥ red and 03 P.S. we ♥ berry.


Essence We Are... Fabulous – velvet matt lipstickFabulous, dat is wat deze silky-matt lipsticks zijn in roze, rood en donkerpaars. Een leuke toets, de lipsticks hebben een leuke hartvormige vorm.
Verkrijgbaar in 01 P.S. we ♥ pink, 02 P.S. we ♥ red and 03 P.S. we ♥ berry. 


Essence We Are... Awesome – multicolour blushDe multicolour blush in koraal-roze met een hartje in het centrum van het palletje die een zachte, lieve kleur afgeeft. 
Verkrijgbaar in 'you & me =awesome'. 


Essence We Are... In Love – nail polishMet de long-lasting 'high shine' nagellakjes en hun hoge kleurpigmentatie word je helemaal verliefd. Grijs, roze en donkerpaars zijn helemaal de trend. Geen makeup-look is af zonder gekleurde nagels. 
Verkrijgbaar in 01 'I have grey-t times with you', 02 'pink party
only with you' and 03 'I ♥ you berry much'.


Deze collectie is verkrijgbaar vanaf Januari 2017 tot en met Februari 2017 in Elke kruidvat (België & Nederland) en in Nederland : Trekpleister. 

Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts