Collistar - Nero Sublime Black Precious Scrub-Mask Body


De Nero Sublime lijn die begin 2016 het levenslicht zag, gekenmerkt door producten met een zwarte textuur, bleek meteen een groot verkoopsucces en wordt nu uitgebreid met Sublime Black Precious Scrub-Mask Body. De kracht van zwart en dezelfde waardevolle bestanddelen die deze lijn karakteriseren worden ditmaal toegepast in een verhelderend en perfectionerend elixer voor het lichaam. 

Deze bodyverzorging heeft een 4-voudig effect:

1. exfolieert, vernieuwt de huid en maakt glad
2. regenereert, hydrateert en revitaliseert
3. ontgift en zuivert
4. verheldert de huid, die meteen subliem oogt


Deze specialiteit voor het lichaam heeft een diepzwarte textuur die actief is als een activator van een stralend mooie lichaamshuid. Het product is te gebruiken als een bodyscrub (dankzij natuurlijke suikerkristallen) of als een masker voor een intensievere behandeling. De diepzwarte kleur valt direct op en is zichtbaar tot het product wordt afgespoeld.
Geen scrub, geen masker, maar beide. Gezien de rijke formule met actieve ingrediënten en de bijzondere textuur kan het product worden gebruikt als exfoliant, die alle onzuiverheden elimineert en de huid direct glad maakt, of als een masker door het product 5-10 minuten te laten inwerken.
Wanneer dit product gebruiken? Eén à tweemaal per week, met name voorafgaand aan een specialistische beautybehandeling en voor het zonnen en/of gebruik van zelfbruiners om een egale en langhoudende bruining te bereiken. Dit detox beautyritueel is geschikt voor alle huidtypen.


SUBLIME BLACK PRECIOUS SERUM 

                                   


Een supergeconcentreerd jeugdigheidselixer met een verbazingwekkende zwarte consistentie die in contact met de huid verdwijnt. Dit serum kan solo worden gebruikt of in combinatie met andere Collistar crèmes. Het gepatenteerde CollrepairTM complex met herstellend en detox effect is
doeltreffend gecombineerd met de basis ingrediënten uit deze lijn. Dit glanzende en sprankelende serum werkt direct: het gezicht ziet er meteen subliem uit met een onmiddellijk filler effect dat de huid zichtbaar gladstrijkt, rimpels en imperfecties vermindert en een spectaculair verhelderend effect dat de gezichtshuid revitaliseert waardoor de teint perfect straalt.

30 ml, adviesprijs € 64,25


SUBLIME BLACK PRECIOUS CREAM

Nog zo’n jeugdigheids booster; romig, zacht en met een diepzwarte kleur die in contact met de huid verdwijnt. De regenererende en detox formule is verrijkt met carnosine, een ingrediënt met een krachtig herstellend en antioxidant effect. Het gezicht ziet er meteen subliem uit met een spectaculair
verhelderend effect dat de gezichtshuid revitaliseert waardoor de teint perfect straalt. Naarmate deze crème langer wordt gebruikt, zal het gezichtshuid door de buitengewone anti-age werking veerkrachtiger zijn en minder rimpels en andere signalen van huidveroudering vertonen.

50 ml, adviesprijs € 68,50


SUBLIME BLACK PRECIOUS MASK

Een S.O.S. behandeling die de gezichtshuid nieuw leven inblaast na een stressvolle dag of voor een belangrijke afspraak. Eén à tweemaal per week gebruiken om de effecten van het serum en crème te versterken. Binnen 5 minuten is stress geëlimineerd en verschijnt een instant beauty effect.
De formule bevat naast zwarte orchidee, witte gardenia stamcellen, gehydroliseerde zwarte parel en carnosine, ook zwarte klei en bamboe houtskool met een zuiverende en absorberende werking. Na gebruik het zwarte masker afnemen met een tissue en warm water.

50 ml, adviesprijs € 45,50


De meest luxueuze bodyscrub met klei, bamboe houtskool, suikerkristallen en zwarte komijn olie. De formule benut de beste aspecten van de Nero Sublime lijn. Dit product combineert zwarte komijn olie (zuiverend en herstellend) met twee kenmerkende ingrediënten uit de lijn: zwarte orchidee (hydraterend en beschermend) en witte gardenia stamcellen (regenererend en verstevigend). Zwarte klei en bamboe houtskool zijn naast deze bodyscrub/- masker ook te vinden in het Nero Sublime gezichtsmasker; zij verwijderen toxinen uit de poriën en versnellen daarmee oxygenatie van het huidweefsel. Dit proces wordt versterkt door natuurlijke suikerkristallen, met exfoliërend effect, die dode huidcellen verwijderen, het celvernieuwingsproces versnellen en de huid superglad maken. De huid voelt direct superzacht en glad; ruwe huidgebieden en zichtbare signalen van een droge huid verdwijnen geleidelijk. De final touch voor een stralende en subliem ogende huid wordt geleverd
door het kostbare zwarte parel extract, dat in alle Nero Sublime producten aanwezig is. 


Deze producten zijn te koop in je parfumerie of luxe gesorteerde drogisterij. 

Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin