Beauty Kitchen : Seahorse Plankton NIEUWBeauty Kitchen is een merk waar ik al vaker over geblogd heb, een leuke brand die alleen maar werkt met 100% natuurlijke producten. Deze keer introduceert Beauty Kitchen : Seahorse Plankton. 100% natuurlijke, biologisch gekweekte microalgen en plantenextracten. De Seahorse Plankton Anti-Ageing-lijn bestaat heerlijke, doeltreffende, natuurlijke producten. De resultaten zijn uiteraard verbazingwekkend en wat natuurlijk het allerbelangrijkste is: we willen het nieuwste van het nieuwste en het meest natuurlijke voor onszelf en tegelijkertijd het beste voor alles wat leeft op onze aardbol!
Dat de liefde voor onze planeet en natuurlijke cosmetica perfect samen kunnen gaan bewijst Beauty Kitchen ook nu weer. Dit keer werd de ideale partner voor een nieuwe innovatieve lijn gevonden in microalgen die eencellige microscopische algen die leven in water en oceanen.Plankton microalgen zijn de eerste schakel in de energieketen van de oceanen en zijn onmisbaar in de voeding van zeepaardjes. Ze beschermen zichzelf tegen milieu-stress door een unieke mix aan anti-oxidanten, omega 3, lipiden, sterolen, carotenoïden en vitaminen te produceren. Deze krachtige biologische verbindingen werken binnen 24 uur aan:

het langer vasthouden van je natuurlijke, jeugdige uitstraling
het verfijnen en verzachten van de probleemhuid (ontgiftend)
het verbeteren van de elasticiteit van je huid, het verminderen van fijne lijntjes en rimpels
het hydrateren en beschermen van je huid tegen de schadelijk invloeden van buitenaf, o.a. luchtvervuiling
het optimaliseren van je collageenproductie

De producten

Seahorse Plankton Beauty Boosting BB CreamBeauty Boosting BB cream bevat 100% natuurlijke, biologisch gekweekte microalgen en plantenextracten die imperfecties op een natuurlijke manier vervagen en de huid een mooie, egale uitstraling geven.

• 100% natuurlijke ultralichte, long lasting BB cream
• Vervaagt oneffenheden en geeft je een mooie egale uitstraling
• Stimuleert de aanmaak van collageen
• Aanbrengen voordat je met de rest van je make up van start gaat


Adviesverkoopprijs : €14,99 / Inhoud 30 ml


Seahorse Plankton Everlasting Radiance Cleansing Gel
Everlasting Radiance Cleansing Gel bevat 100% natuurlijke biologisch gekweekte microalgen om de huid op natuurlijke wijze te reinigen, voor te bereiden en te verfrissen en om een actieve celvernieuwing te stimuleren , eigenlijk maakt het je huid heerlijk schoon, voelt zij geweldig aan en is zij helemaal klaar voor de Facial Oil.
• Reinigt verfrist en scrubt lichtjes je huid
• Zorgt voor een zachte maar ongekende reiniging van je huid
• Bereidt je huid voor op de High Definition Facial Oil

Adviesverkoopprijs : €14,99 / Inhoud 100 ml


Seahorse Plankton 5 Minute Miracle MaskDit 100% natuurlijke, 5 minute miracle mask, bevat biologisch gekweekte microalgen die de huid direct detoxen en reinigen. Daarnaast zorgt het masker ervoor dat de huid van je gezicht, je hals en je decolleté steviger en voller wordt.
• Natuurlijke ontgiftende ingrediënten reinigen en zuiveren je huid
• Stimuleert en verstevigt je gezicht, je nek en je decolleté
• Geeft je huid een stralende en frisse uitstraling


Adviesverkoopprijs : €19,99 / Inhoud 60 ml


Seahorse Plankton Everlasting Radiance Moisturiser100% natuurlijke en biologisch gekweekte microalgen zorgen in de Everlasting Radiance Moisturiser dagelijks voor een intensieve hydratatie. Ze pakken huidveroudering aan en stimuleren de celvernieuwing dankzij 100% natuurlijke en effectieve ingrediënten.
• Hydrateert intensief voor een natuurlijke en zachte finish
• Stimuleert de natuurlijke celvernieuwing
• Maakt je huid zacht en geeft een gezonde uitstraling.


Adviesverkoopprijs : €24,99 / Inhoud 60 ml


Seahorse Plankton High Definition Facial OilEen unieke, 100% natuurlijke facial oil, die biologisch gekweekte microalgen bevat om het ontstaan van rimpeltjes te verminderen, de huid voller te maken en haar te beschermen .
Behoud langer je natuurlijke, jeugdige uitstraling
Verfijnt en verzacht de probleemhuid (ontgiftend)
Verbetert de elasticiteit van je huid en vermindert fijne lijntjes en rimpels
Hydrateert en beschermt je huid tegen de schadelijk invloeden van van buitenaf, o.a. luchtvervuiling.


Adviesverkoopprijs : €29,99 / Inhoud 30 mlDe Seahorse Plankton-producten zijn verkrijgbaar vanaf december bij Holland & Barrett in Nederland en België. Voor informatie, vestigingen en de webshop: www.hollandandbarrett.nl.
Het assortiment van Beauty Kitchen biedt 100% natuurlijke en 100% effectieve beautyproducten die je huid net dat beetje extra geven. En dat voor een 100% betaalbare prijs.
Beauty Kitchen is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett in Nederland en België.


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts