Topiderm Urea : Maak je huid Winterproof


Och, de herfst , en binnenkort de winter, zijn erg mooie seizoenen, maar helaas moet onze huid erg veel boeten in deze koude en natte maanden. Vind je het ook zo vervelend om tijdens het wintershoppen de vrieskou, wind en regen te moeten trotseren om dan telkens oververhitte winkels binnen te lopen? Dit heeft zware effect op je huid, waardoor deze extra snel uitdroogt en soms kan het erg pijnlijk zijn als de wind dan nog eens extra koude lucht blaast op je huid. Bescherming en hydratatie tijdens de winter zijn dus zeker geen overbodige luxe. Topiderm Urea-crème en -bodymilk van Pannoc zijn een extra vette crème die je helpen je huid stralend gezond te houden tijdens deze koude en gure winterdagen.Topiderm crème 10% urea (100 ml): 11,50 euro
Topiderm lichaamsmelk 10% urea (200 ml): 11,80 euro
Topiderm lichaamsmelk 10% urea (400 ml): 19,80 euro


Een droge huid die vocht verliest, en dan ook roodheid en schilfertjes veroorzaakt, is allesbehalve aangenaam. Daarom is de Urea-crème versterkt met 10% ureum, wat de jeuk verzacht en huidschilfertjes losmaakt. Deze is ook perfect voor mensen die een hele jaar door last heeft van droge huid tot vervellen toe. Dit smeerseltje zorgt er tevens voor dat het vocht niet uit je huid verloren gaat. Het is ideaal om aan te brengen op droge plekken zoals de ellenboog, knieholtes of blozende wangetjes.
Daarnaast is een droge huid vatbaarder voor eczeem of wondjes. Het is daarom belangrijk dat je de rest van je lichaam niet vergeet in te smeren. Door de Urea-bodymilk op bijvoorbeeld je armen en benen aan te brengen, voelt je huid meteen weer zacht en soepel aan. Je krijgt bovendien een extra laagje bescherming tegen de barre koude. Bescherm en verzorg je huid dus extra met de urea-producten van Topiderm. Niet te vergeten: de producten van Topiderm zijn op en top Belgisch.
Topiderm 10% Urea is verkrijgbaar bij de (online) apotheek.


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin