The Tasting Room : Antwerpen

Voordat ik aan deze blog begon vond ik gelijk dat deze leuke idee me helemaal terug naar engeland brengt. Wie me volgt op Instagram weet dat ik in Londen geweest ben, en daar heb ik een koffie en iets zoet gegeten met in de bar leuke extra's als eigen uitgevonden gebakjes, 100den magazines, en nog zoveel meer, in een soort 'Tasting Room' zoals er nu in Antwerpen is. Weet je niet wat het is? Ik geef je hieronder info over deze unieke zaak.In de Antwerpse Kloosterstraat landde met The Tasting Room een opmerkelijk nieuw concept. In een authentiek, met must-haves, boeken en delicatessen gevuld pand in de Kloosterstraat waan je je tegelijk in een hippe Berlijnse slow koffie-bar, design- én plantenwinkel. Dat het tegelijk een laboratorium is waar grote internationale merken als Quaker Oats en Melitta de nieuwste food- en consumententrends testen op het hippe Antwerpse publiek, valt niet meteen op. Quaker serveert hier dagverse Overnight Oats , een heerlijke ontbijt met havermout, yoghurt en fruit in een glazen bokaal, power-balls, groentenmuffins en ouderwetse porridge met een urban jungle twist. Mellitta,de uitvinders van de koffiefilter & meteen ook de grondleggers van de hele slow coffee hype, serveren er filterkoffie van topkwaliteit in high-tech uit 1908.

‘Noem het gerust branded retailing,’ weet oprichter Emm Verheyden. ‘We partneren enkel met de beste merken binnen hun vakgebied. Deze merken ontdekken in The Tasting Room een nieuw model dat retail en horeca combineert, bezoekers de kans geeft hun producten te proeven, en waarin sterke merken met elkaar samenwerken in een unieke context. Nog veel belangrijker is dat de bezoeker hierdoor een spannende nieuwe plek beleeft in een van de leukste buurten van de stad.
In The Tasting Room worden al je zintuigen geprikkeld. Terwijl je door honderden mooie boeken en interieur-accessoires snuistert valt je blik op een een heerlijke Ansjovis-mousse, een Putin speaker, antieke Indische poort of een… aardbeien-automaat. Je bestelt er behalve de op havermout gebaseerde hapjes ook een portie makreel in mosterdsaus in blik, trendy bone broth, een shot Rye whisky of een coupe Jacques Heidsieck. Gasten krijgen bij elk glas koffie, wijn of coupe champagne én bij elk cadeautje dat ze aankopen een uitgebreid aanbod aan teasers en amuses aangeboden.


GELEGEN:

The Tasting Room - Kloosterstraat 18 - 2000 Antwerpen

Open in november, december en januari, van 9u tot 18u. 
In de kerstvakantie zijn we we er op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin