Limited Edition "Prêt-à-Lumière" by CatriceIn de herfst en in de winter speel ik persoonlijk zelfs meer Highlights en ik denk dat Catrice me heeft zien glowen tot hun kantoor , hahaha. Strobing is de make-up trend van het jaar geweest, en is het nog steeds. De Limited Edition “Prêt-à-Lumière” by Catrice biedt van december 2016 tot januari 2017 professionele producten voor de perfecte gloed. Er is volop keus, gevarieerd van klassieke poedertexturen tot vloeibare formules met pipet applicatoren en crèmige texturen in penvorm. Verschillende tinten van flatterend nude tot rosé bieden oneindige mogelijkheden voor het highlighten van de mooiste delen van je gezicht. G(l)o(w) your way.Prêt-à-Lumière by CATRICE – Glam & Doll Sparkling Lashes Mascara

De populaire Glam & Doll Mascara is verrijkt met een fijne glans. Kan individueel gedragen worden of als toplaag voor een glanzend effect.
Prijs : €3,99.


Prêt-à-Lumière by CATRICE – Lip & Eye Brow Lifter 
Een crèmige  textuur met lichtreflecterende pigmenten in penvorm, gemakkelijk in gebruik en perfect voor onderweg. Breng prachtige champagne of rosé highlights aan onder de wenkbrauwboog voor een zichtbaar liftend effect of op de lippenboog voor voller ogende lippen. 
Verkrijgbaar in C01 Radiant Rose en C02 Golden Glow - Prijs : €3,59.  


Prêt-à-Lumière by CATRICE – Vinyl Gloss-In-Stick
Gegarandeerd gladde, glanzende lippen met deze dunne lippenstift. De Gloss-in-Stick is eenvoudig in gebruik en uitgebracht in de kleuren palissander en nude. 
Verkrijgbaar in C01 Nude Coutoure en C02 Strobe In Rosewood - Prijs : €4,99.   


Prêt-à-Lumière by CATRICE – Face Glow Definer
De crèmige highlighter heeft een speciale applicator voor gerichte accentuering van de gelaatstrekken. Een warme gouden kleur en een koele rosé tint maken iedere look compleet, bijvoorbeeld door aanbrengen op de jukbeenderen of onder de wenkbrauwboog. 
Verkrijgbaar in C01 Golden Glow en C02 Radiant Rose - Prijs : €3,99.   


Prêt-à-Lumière by CATRICE – Illuminating Serum PrimerVloeibare primer in licht, neutraal beige met gouden glans. In combinatie met een foundation geeft deze all-rounder een subtiel effect, maar bij individueel gebruik ontstaat een intensieve glans. De pipet applicator zorgt voor de perfecte dosering.
Verkrijgbaar in C01 Luminious Lights - Prijs : €3,99.  


Prêt-à-Lumière by CATRICE – Strobing Gel HighlighterDe gel in een elegant glazen potje bevat lichtreflecterende pigmenten en zorgt voor een rosé-bronzen glans. De unieke lichtreflecties geven je teint een frisse look.
Verkrijgbaar in C01 Luminious Lights - Prijs : €4,99.  


Prêt-à-Lumière by CATRICE – Highlighting Powder

Een ultrazachte poeder die eenvoudig blendt. Breng aan bovenop crèmige producten. De Highlighting Powder versterkt het strobing effect.. Nude, goud en rosé scoren extra punten vanwege hun fijne glans.
Verkrijgbaar in C01 Luminious Lights, C02 Golden Glow en C03 Prismatic Pink - Prijs : €4,99.  


“Prêt-à-Lumière” by CATRICE is van december 2016 tot januari 2017 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland.Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin