Essence Trend Edition “Winter Glow”

De nieuwe essence trend edition ‘winter glow’ speelt met contrasten in januari 2017. Koud tegenover warm, ijs tegenover zon, matt tegenover glinstering– deze winter fascineert ons met koele kleuren zoals steengrijs en ijzig zilver en warme kleuren zoals roségoud, abrikoos en rood. De twee kleurige lipsticks met kussentjes en de blush met kussentjes zijn de ultieme winter producten. 
Winter wonderland- met essence!
Essence Winter Glow – illuminating eyeshadow baseGebruik de base als basis om de kleur van je oogschaduw te intensiveren en langer te houden of gebruik de base als highlighting primer om accenten onder de wenkbrauwen en de binnenste hoeken van de ogen aan te brengen. 
Verkrijgbaar in 01 turn all the light - prijs: €2,39.


Essence Winter Glow – loose eyeshadowDe losse, gebakken pigmenten geven de oogschaduw een bijzondere uitstraling en zorgen voor een mooie glans in zilver, grijs-paars en roségoud. 
Verkrijgbaar in 01 frozen eyes, 02 stonecold en 03 gleaming in the winter sun - prijs: €2,59.Essence Winter Glow – eyeshadow applicatorDe ideale tool voor het op de juiste manier aanbrengen van je oogschaduw. Verkrijgbaar in 01 miss frost - prijs: €1,39.


Essence Winter Glow – cushion powder lipstickDe poederlippenstift in een vernieuwde verpakking met kussentjes is een echt hoogtepunt. De lippenstift zorgt voor hoge dekking in abrikoos en rood in combinatie met een matte afwerking die de lippen niet droog laat aanvoelen. 
Verkrijgbaar in 01 melt my lips en 02 winter kissed - prijs: €2,89.


Essence Winter Glow – multi-use ombré liplinerDe ombré stijl bereik je gemakkelijk met deze lipliner. Gebruik het witte potlood om de poederlippenstift naar de buitenkant van je lippen te verlichten voor een ultra-trendy look. Beschikbaar in 01 white like a snowflake - prijs: €1,99.


Essence Winter Glow – cushion powder blushDeze blush geeft de wangen een zacht glinsterende touch van rood voor een frisse uitstraling. De handige verpakking met kussentjes en geïntegreerde spiegel is perfect voor onderweg! Verkrijgbaar in 01 sunrose - prijs: €3,59.


Essence Winter Glow – nail polishDeze nagellakjes maken alle hartjes warm deze winter. Rood en steengrijs in ‘icy matt’ met zilveren deeltjes en een matte afwerking evenals zilver en roségoud met een lichtgevend effect. Verkrijgbaar in 01 miss frost, 02 I see ice, 03 lumos! en 04 let it glow! - prijs: €1,99.
Essence “Winter Glow” is verkrijgbaar in januari 2017 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en Kruidvat in België, zolang de voorraad strekt. 
Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin