Essence - Trend Edition "Glitter In The Air"Het was even stil hier, helaas, maar er zijn zieken geweest hier thuis. Mijn 2 kinderen en ikzelf en ook zijn er was issues geweest waar ik even mee moet leven, maar we zijn weer helemaal terug! Joepie!!! Vandaag heb ik weer een leuke blog voor jullie over de nieuwe komende makeup-collectie van Essence.
Vanaf December 2016 tot en met Januari 2017 kan je genieten van de 'Glitter In The Air'-collectie. Bij deze collectie mag je denken aan feestjes, roze, metallic, glitter en glamour. Zeker en vast zal je je glamourous voelen in deze prachtige en unieke makeup-collectie. Kijk me onderaan voor alle info over de nieuwe producten.


essence glitter in the air – metallic eyeshadow

Met de metallic oogschaduws komen je ogen zeker en vast in de kijker te staan. De oogschaduws zijn erg creamy met een metallic finish. Ze zijn er in verschillende kleuren : esmerald groen, goud en rose-goud. De kleuren zijn makkelijk aan te brengen met de vingers.
Verkrijgbaar in 01 'Dream On' , 02 'Smile! You'r'e Beautiful' en 03 'Mirror, Mirron On The Wall ...' 
essence glitter in the air – 2in1 metallic and matt eyeliner


Metallic groen + matt donker groen en rose-goud + matt donker paars zijn de combinaties van deze eyelinerpennen. 
Verkijgbar in 01 'Be The Juwel On My Crown' en 02 'Be The Twinkle In My Eye'.essence glitter in the air – velvet lipstickDe velvet lipsticks zorgen voor een silky-matte lipkleur in roze en donker paars. Zoals je op de onderstaande foto ziet zijn deze lipsticks gemaakt in een diamant-vorm wat hem extra uniek maakt. 
Verkrijgbaar in 01 'Life Is To Short For Boring Lipstick' en 02 'Can't Buy Love, But Lipstick'


essence glitter in the air – strobing blush and highlighter powder


Deze prachtige textuur van de poeder is een onweerstaanbare mooie highlighter dat prachtige licht-reflectie heeft voor een onweerstaanbare glow.
Verkrijgbaar in 01 'When In Doubt, Add Glitter'essence glitter in the air – nail polish


Donkerpaars en rose met een shiny fish, en metallic rose-goud en donker groen met een diamant-effect zijn de ultieme lakjes voor elke gebeurtenis.
Verkijgbaar in 01 'Hey Gorgeous' , 02 'Live.Love.Shine!' , 03 'Too Glam To Give A Damn' en 04 'Born To Sparkle'.

De collectie is verkijgbaar vanaf December 2016 tot en met Januari 2017 . Je vind hem in BelgiĆ«:Kruidvat en in Nederland:Kruidvat & Trekpleister.
Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts