Clic&Go voor grote & kleine kwaaltjes

 

Velen onder ons hebben er meermaal per jaar last van en anderen alleen in de koude wintermaanden. Uiteindelijk hebben we er eens last van ... die ellendige koorstblaasjes, of aften. Ik heb de eer gekregen om vandaag een blogje te schrijven over deze kwaaltjes met tips en tricks hoe je hier af kunt geraken. Zelf als mama van 2 vind ik het ook belangrijk dat je je kids zelf kunt helpen als ze last hebben van aften. Hieronder geef ik jullie info mee over hun producten en prijzen, lezen jullie mee?


Last van koortsblaasjes? Of staat je mond vol met aften? De Clic&Go-wattenstaafjes bevrijden je van het branderige en jeukerige gevoel. 
PRIJS : € 6,95Natuurlijk zijn er ook producten voor je kindjes. Heeft je kindje zich pijn gedaan en een schaafwonde opgelopen? De combinatie van applicator en actieve oplossing volstaat om eosine rechtstreeks en zonder vlekken op je kindje zijn huid aan te brengen. Ideaal voor kids en handig voor mama en papa, dus geen gedoe meer met watjes en flesjes. 
PRIJS : € 3,95Heeft je kleintje last van zijn eerste tandjes? Ook hier heeft Clic&Go een wattenstaafje voor ontwikkeld dat wonderen verricht. De aangename karamelsmaak zonder suiker zal ongetwijfeld in de smaak vallen bij je baby.
PRIJS : € 6,95Of staat zijn mondje vol met aften? De wattenstaafjes met zuivere en natuurlijk essentiële oliën verlichten en verzachten snel de pijn.
PRIJS : € 6,95
GEBRUIK :


Je houdt het wattenstaafje verticaal met het gekleurde gedeelte naar boven. Vervolgens maak je een klikje in het gekleurde watje totdat het breekt. Ten slotte breng je de vloeistof aan op de huid of lip. De alles-in-1 applicator maakt deze werking snel en eenvoudig. Bovendien beperkt het de kans op bacteriële infecties dankzij een nauwkeurige en hygiënische werking.

Tip: breng de oplossing 2 tot 3 keer per dag aan op de te behandelen lichaamszone.


Je vind deze producten in je dichtbijzijnde apotheek. 


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin