UNIQLO : Launch Carine Roitfeld Collection Fall/Winter 2016Ik had eens over Uniqlo geschreven (http://meisflawless.blogspot.be/2016/09/uniqlo-antwerp-lifewear.html ) , dat is een kledij-zaak in Antwerpen met unieke kledij. Vandaag wil ik, in samenwerking met Uniqlo,  jullie de Herfst/Winter collectie voorstellen van 2016. Deze collectie is gemaakt in samenwerking met de Japanse Carine Roitfeld, ze is een fashion editor en influencer. De nieuwe collectie zal vanaf 3 November in de Uniqlo filiaal op de Meir beschikbaar zijn.

De Carine Roitfeld 2016 Herfst/Winter collectie was gecreëerd door Carine en Uniqlo Design Director Noaki Takizawa. Ze brengen een stijlvolle, elegante stijl voor vrouwen. Denk in hun collectie aan nep-bond, chesterfield overcoats, en accessoires dat past bij de kledingstijl van elke succesvolle vrouw.   

Hetzelfde als vorige kledijseizoen is ook deze collectie gefotografeerd door iconic fashion fotograaf Steven Meisel. Hij kent Carine erg goed, dus hij weet als geen ander hoe de collectie goed uitkomt in zijn foto's. De collectie voor deze seizoen was gecreëerd met volle aandacht op silhouetten en materialen. Er zijn veel jackets en jassen dat een vrouwelijke toets hebben met een mooie taille voor het vrouwelijke te accentueren. Voor deze zijn nep-bond gebruikt, boa en tweed zodat je een exeptionele design en kwaliteit bereikt. 


Ben je erg geïnteresseerd in hun prachtige en unieke collectie, dan kun je hun filiaal in Antwerpen bezoeken of hun website bezoeken : http://www.uniqlo.com/eu/en/home . 
Het is zeker de moeite en vooral als je net zoals mij een eigen unieke stijl hebt.


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin