Spa : bezoek het Eaudyssee de SpaDe Belgische Ardennen is een prachtige bestemming tijdens de herfstvakantie. Een prachtige omgeving met mooie herfstkleuren maakt de regio aantrekkelijk. Je kunt er wandelen, fietsen en steden bezoeken. Ook een bezoek aan het Eaudyssée de Spa, waar je alles kun zien, proeven en horen over het natuurlijke mineraalwater van Spa. Dat op slechts een half uurtje rijden van Maastricht!
Het Eaudyssée de Spa behoort tot Spa Monopole, de locatie waar Spa natuurlijk mineraalwater wordt gebotteld en direct in contact staat met de bronnen. In dit bezoekerscentrum kun je alle geheimen van het natuurlijk mineraalwater van Spa ontdekken : van de geschiedenis van de bronnen en de rijke natuur in de Venen tot het bottelen van de verschillende mineraalwaters en limonades van Spa. 

Op een speelse en interactieve manier word je als bezoeker rondgeleid in de unieke wereld van Spa. Het bezoekerscentrum richt zich zowel op volwassenen als op kinderen. Kinderen kunnen er meedoen aan met een ontdekkingsspel waarbij een tablet wordt gebruikt om antwoord te vinden op vragen over natuurlijk mineraalwater. Alle informatie in het Eaudyssée de Spa is beschikbaar in het Nederlands en Frans.
Spa mineraalwater is afkomstig uit een bijzonder natuurgebied, de Venen, van ruim 13.000 hectare in het hart van de Belgische Ardennen. Na een lange ondergrondse reis worden regenwater en sneeuw gebotteld als het natuurzuivere mineraalwater Spa. Al 125 jaar stelt Spa alles in het werk om het natuurgebied zo puur mogelijk te houden om zo de kwaliteit van het natuurlijke mineraalwater  te garanderen voor toekomstige generaties. BIJKOMENDE INFORMATIE
INFORMATIE & RESERVEREN

Via de website : www.eaudysseedespa.be
Het is zeker en vast de moeite te doen, vooral als je kindjes of neefjes en nichtjes.Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin