Rituals : Beauty Of SentDE SCHOONHEID VAN GEUR


Rituals lanceert nieuw, exclusief Eau de Parfum, enkel beschikbaar in de winter.
Ikzelf heb bij elke geur een bepaalde herinnering, en ik denk dat velen dit ervaren met de geurtjes op je badkamerrekje. De kracht van parfum is onmiskenbaar. Het roept herinneringen op en voedt emoties. Het kan het humeur opkrikken, stress verlichten en de zintuigen prikkelen met nieuwe energie. Vertrek mee op deze fascinerende reis om de nieuwe zinnelijke wintergeuren te ontdekken.

Ontdek de twee nieuwe winteredities, gemaakt door de beste parfumeurs ter wereld, die zich lieten inspireren door hun reizen naar het Oosten: Maharaja d’Or en Voyage en Inde.


Maharaja d’Or voor hem is een aromatisch eerbetoon aan de oude maharadja’s, gouden paleizen en typisch Indische kruiden. Verdrink in een luxueuze geur met de verslavende combinatie van kruidig, groen kardemon, frisse den en een kostbare basisnoot van patchoeli.

De prijs van deze geur : €39


Voyage en Inde voor haar neemt u mee op een geurige reis langs de koninklijke paleizen van het oude India. Ontdek de poederige zachtheid en de fluweelzachte elegantie van absolue van jasmijn en patchoeli en vind soelaas bij de warme, vrouwelijke en sensuele akkoorden van luxueuze amber.

De prijs van deze geur : €39


Deze producten zijn vanaf oktober 2016 beschikbaar in de Rituals-winkels, bepaalde warenhuizen en RITUALS.com


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin